Geschiedenis en mysterie met de tv-optie Pickx Mix in november

Series | De tv-optie Pickx Mix heeft zoals steeds in november weer heel wat moois in petto voor Proximus-abonnees. Van een nieuwe horrorreeks tot historische fictie en een unieke documentaire. Een overzicht van wat je er de komende maand kan ontdekken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

FROM

Beginnen doen we met een nieuwtje: FOX verandert van naam! De zender blijft de thuis van internationale topseries, maar gaat voortaan door het leven als STAR Channel. En de pas omgedoopte zender pakt meteen uit met een nieuw paradepaardje: de horrorserie ‘FROM’.

Jim (Eion Baley) en Tabitha Matthews (Catalina Sandino Moreno) worstelen met de nasleep van een persoonlijke tragedie. Samen met hun twee kinderen stranden ze tijdens een roadtrip met hun caravan in een spookachtig stadje. Nadat ze Sherrif Boyd (Harold Perrineau) om hulp vragen, blijken ze rondjes te rijden en telkens op dezelfde plek uit te komen. Het mysterieuze stadje laat eenieder die het betreed namelijk niet meer gaan. Terwijl de bewoners tegen wil en dank hun uiterste best doen om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos zien te overleven - inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

Ontdek vanaf 6 november elke maandag een dubbelaflevering van ‘FROM’ om 20u35 op STAR Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

All Creatures Great and Small – seizoen 4

De serie ‘All Creatures Great and Small’ is gebaseerd op een boekenreeks van Alf Wright, onder het pseudoniem James Heriot. De verhalen spelen zich af in het Britse Yorkshire vanaf 1937 en volgt drie dierenartsen, de excentrieke Siegfried, zijn collega James en zijn jongere broer Tristan. Het vierde seizoen start in 1940, net na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, en bestaat uit zes afleveringen en een kerstspecial.

Aan het begin van het vierde seizoen zijn James en boerendochter Helen gelukkig getrouwd. Tristan doet zijn legerdienst bij het Royal Army Veterinarian Corps, dus moeten Siegfried en James nieuw personeel aanwerven in de praktijk. Nieuwe personages zijn onder anderen de zeer efficiënte boekhoudster Miss Harbottle en de leergierige student diergeneeskunde Richard Carmody.

Ontdek het vierde seizoen van ‘All Creatures Great and Small’ vanaf maandag 13 november om 21u op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

JFK: One Day in America

De documentairereeks ‘JFK: One Day in America’ blikt terug op een historische gebeurtenis die de wereld met verstomming sloeg: de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy op 22 november 1963. De reeks laat je de dag in realtime beleven, aan de hand van verklaringen van de laatste overlevende getuigen en nooit eerder vertoond, ingekleurd beeldmateriaal.

Op 22 november, 60 jaar na de dood van de geliefde president, worden de drie afleveringen van deze uitzonderlijke docureeks voor het eerst na elkaar vertoond op National Geographic. De reeks is geregisseerd door Ella Wright en geproduceerd door onder anderen David Glover en Oscarwinnaars Dan Lindsay en T.J. Martin.

Ontdek ‘JFK: One Day in America’ op 22 november om 20u30 op National Geographic, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top