Voor deze nieuwe films kan je vanaf deze week naar de bioscoop

Films | Een nieuwe week, dus ook een nieuwe lading films in de bioscoop. Pickx vertelt je naar welke films je vanaf woensdag kan gaan kijken. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

One True Loves

Vier jaar nadat haar man Jesse vermist raakte na een helikopterongeluk, heeft Emma opnieuw geluk gevonden bij haar oude vriend Sam. Ze staan op het punt te gaan trouwen als ineens blijkt dat Jesse toch nog in leven is. Emma wordt verscheurd. Hoe kan ze de onmogelijke keuze maken tussen haar twee grote liefdes?

Deze romantische komedie is geregisseerd en geproduceerd door Andy Fickman als een bewerking van de gelijknamige roman uit 2016 van Taylor Jenkins Reid. Reid is ook de auteur achter onder andere 'Daisy Jones &The Six' en 'The Seven Husbands of Evelyn Hugo'. In de film spelen Phillipa Soo, Simu Liu en Luke Bracey de hoofdrollen.

Sint Ahoy!

Strikt gezien zijn we hier twee maanden te vroeg mee, maar tegen een leuke Sinterklaasfilm kan je geen 'nee' zeggen. Deze film toont hoe Sinterklaas en zijn vrienden rustig tocht zetten naar Nederland en België, maar verstoord worden door Kapitein Bakkeljauw en zijn piratenbemanning. Hierdoor verandert de koers en belandt Sinterklaas op Curaçao, waar een magische schat te vinden is. Samen met Kapitein Bakkeljauw, taxichauffeur Ty en zeemeermin Aquaria gaan ze op zoek naar deze schat uit de legende van Kapitein Witbaard, maar er liggen kapers op de kust... 

DogMan

Deze Engelstalige actiedramafilm van Franse makelij is geschreven en geregisseerd door Luc Besson, met in de hoofdrollen Caleb Landry Jones, Jojo T. Gibbs, Christopher Denham, John Charles Aguilar en Grace Palma.

De film speelt zich af in New Jersey en gaat over Douglas, een man die als kind mishandeld werd door zijn vader en bij de honden werd gegooid. De roedel heeft hem echter niet aangevallen, maar beschermde hem. Sindsdien maken de honden een belangrijk deel uit van Douglas' leven. Wanneer de jongeman jaren later besluit zijn fysieke en mentale trauma's te verwerken, gooit hij alle gangbare normen overboord. Hij transformeert in een vrouw.

Fair Play

Mily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich), een succesvol stel uit New York, kunnen maar geen genoeg van elkaar krijgen na hun recente verloving. Hun wederzijdse steun krijgt echter een sinister kantje na een felbegeerde promotie. De twee zijn namelijk niet enkel geliefden, maar ook collega's. Als de machtsdynamiek in hun relatie onherroepelijk verschuift, moeten Luke en Emily de ware prijs van succes en de verontrustende grenzen van ambitie onder ogen zien.

Deze erotische thriller werd geschreven en geregisseerd door Chloe Domont, en is meteen haar regiedebuut. In de film spelen Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan en Rich Sommer de hoofdrollen.

Bernadette

Wanneer haar echtgenoot Jacques Chirac het tot in het Elysée schopt, hoopt Bernadette eindelijk de erkenning, en de daarbij horende functie, te krijgen. Ook zij heeft namelijk hard gewerkt om hem tot president van Frankrijk te kronen. Wanneer dit uitblijft en ze als afgezaagd wordt bestempeld, neemt ze op haar manier wraak door de mediawereld te betreden.

Deze biografische film over de vrouw van Jacques Chirac is het langspeeldebuut van Léa Domenach. In de hoofdrol zien we Catherine Deneuve, die eerder ook al meespeelde in ‘Vice and Virtue’ en ‘The Umbrellas of Cherbourg’.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top