5 series die je wil kijken tijdens de herfst

Films | De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de bladeren krijgen warme kleuren: het is herfst. In dit seizoen kruipen we het liefst van al onder een dekentje na een mooie wandeling. Neem daar een van deze series bij en je herfstdag is compleet. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gilmore Girls (2000-2007)

Als er één serie is die herfst uitstraalt, is het deze. De serie gaat over Lorelai en Rory Gilmore, moeder en dochter die meer vriendinnen zijn dan iets anders. Ze wonen samen in Stars Hollow met een heleboel speciale maar hartverwarmende mensen. Gedurende de zeven seizoenen zien we hen beiden opgroeien, aangezien Lorelai zelf amper 16 was was toen ze Rory kreeg. Nu haar dochter zelf die leeftijd heeft, moet ze uitzoeken welke weg ze in wil slaan met haar leven. Het luxueuze leven dat ze via haar grootouders kan leiden of de charmes van het simpele Stars Hallow.

Ontdek ‘Gilmore Girls' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

The Haunting of Hill House (2018)

Wie herfst zegt, zegt ook een beetje Halloween. Dus met een goede horrorserie zit je altijd goed. 'The Haunting of Hill House' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en is de perfecte serie als je houdt van jump scares gemixt met een fikse portie familiedrama.

Het verhaal gaat over een groep broers en zussen die na jaren nog eens samenkomen om te rouwen om het verlies van hun jongste zusje, Nell. De dood komt als een schok voor de familie en hoe langer ze bij elkaar zijn, hoe meer ze vertellen over wat hen als kinderen is overkomen in Hill House. Een verhaal dat gruwelijker is dan je verwacht...

Ontdek ‘The Haunting of Hill House' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Stranger Things (2016-heden)

Moeten we deze serie nog voorstellen? 'Stranger Things' is een van de meest succesvolle series op Netflix en houdt al vier seizoenen lang fans over de hele wereld in de ban. Het verhaal gaat over een groep kinderen in het Indiana van de jaren 80. Ze botsen toevallig op bovennatuurlijke krachten en geheime overheidsexploten. Die ontdekkingen katapulteren hen in het avontuur van hun leven, waarbij ze zoeken naar antwoorden én proberen in zekere mate een normaal tienerleven te leiden. 

De sfeer uit de jaren 80, de kinderen die na schooltijd op hun fiets door de stad dolen op zoek naar avontuur en de akelige momenten zorgen ervoor dat dit de perfecte serie is om te bingewatchen. Als je dat nog niet hebt gedaan, natuurlijk.  

Ontdek ‘Stranger Things' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Chilling Adventures of Sabrina (2018-2020)

Een beetje hekserij en hocus pocus misstaat niet in de herfst. Zeker niet als het gemixt wordt met tienerdrama, zoals in 'Chilling Adventures of Sabrina'. Deze serie is een moderne bewerking van het verhaal 'Sabrina the Teenage Witch', maar dan duisterder en angstaanjagender.

In dit vernieuwde verhaal worstelt Sabrina Spellman met haar dubbele aard, ze is namelijk half heks, half mens. De tijd dringt om een kant te kiezen, maar dat is niet zo simpel voor de tiener. Ze verdeelt haar tijd tussen haar tantes Hilda en Zelda, en haar mensenvrienden op de middelbare school. Welke keuze zal ze maken? 

Ontdek ‘Chilling Adventures of Sabrina' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Virgin River (2019-heden)

Afsluiten doen we opnieuw met een iets gezelligere reeks: 'Virgin River'. Deze serie vertelt het verhaal van Melinda "Mel" Monroe, die reageert op een advertentie om als verloskundige en verpleegkundige te gaan werken in het afgelegen stadje Virgin River in Noord-Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om een nieuwe start te maken en haar pijnlijke herinneringen achter zich te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht.

'Virgin River' brengt je dankzij de bossen en het kleine gezellige stadje meteen in de herfstfeer. Inclusief charmante personages, genoeg drama en een beetje romantisch gezwijmel

Ontdek ‘Virgin River' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top