Deze films met Gal Gadot wil je gezien hebben

Films | In 'Heart of Stone' speelt Gal Gadot geheim agente Rachel Stone, lid van een elitegroep van spionnen. Krijg je maar geen genoeg van de actrice? Dan zijn hier nog een paar andere rollen van haar die je wil gezien hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Heart of Stone

Geheim agent Rachel Stone (Gal Gadot) maakt deel uit van Charter, een ongrijpbare en mysterieuze groep elitespionnen. Ze worden beschreven als de best getrainde agenten in het vak en werken samen om de vrede te bewaren in een onstabiele wereld. Het hart van dit geheime team is 'The Heart', de krachtigste kunstmatige intelligentie ter wereld. Als 'The Heart' in de foute handen terechtkomt, kan het de hele wereld vernietigen. Aan Rachel Stone om dat te verhinderen!

Deze actiethriller van regisseur Tom Harper draait rond de gevaren van artificiële intelligentie, een dreiging die tegenwoordig wel eens realiteit zou kunnen worden. Naast Gal Gadot zien we in de film ook Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo en Matthias Schweighöfer.

Ontdek ‘Heart of Stone' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Red Notice

De openhartige FBI-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) behaalt een grote overwinning wanneer hij eindelijk de beruchte kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) in de boeien kan slaan, een sluwe crimineel die in de loop der jaren al meermaals op gedurfde wijze wist te ontsnappen. Booth heeft het ditmaal gemunt op de zogenaamde ‘Eieren van Cleopatra’, maar hij is niet de enige die er zijn oog op heeft.

Net wanneer Hartley na de arrestatie denkt dat de overwinning een feit is, wordt hij door 's werelds meest gezochte kunstdief – bijnaam ‘The Bishop’ (Gal Gadot) – bedrogen en in de val gelokt: de FBI-agent wordt onterecht beschuldigd voor de diefstal. Om zijn naam te zuiveren, moet Hartley samenwerken met niemand minder dan zijn voormalige vijand Booth om de geroofde kunstschat te vinden en de Bishop voor eens en voor altijd uit te schakelen.

Ontdek ‘Red Notice' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Death on the Nile

De Belgische detective Hercule Poirot (Kenneth Branagh) geniet van een welverdiende vakantie aan boord van een cruiseschip op de Egyptische rivier de Nijl. Die rust wordt al gauw verstoord wanneer het levensloze en vermoorde lichaam van Linnet Ridgeway (Gal Gadot) wordt ontdekt. Linnet was verliefd geworden op Simon Doyle (Armie Hammer), de verloofde van haar beste vriendin Jacqueline de Bellefort (Emma Mackey), en trouwde met hem. Jacqueline, die een diepgewortelde haat koesterde voor het slachtoffer én ook aan boord is van de cruise, is enerzijds de hoofdverdachte maar anderzijds de enige met een schijnbaar waterdicht alibi. Aan Poirot om dit mysterie op te lossen voor er nog een slachtoffer valt. 

'Death on the Nile' is een nieuwe bewerking van Agatha Christies gelijknamige roman uit 1937, geregisseerd door Kenneth Branagh. De eerste verfilming werd gemaakt in 1978 door John Guillermin.

Ontdek 'Death on the Nile' op Disney+ via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. 

Wonder Woman

Voordat ze Wonder Woman was, was ze Diana, prinses van de Amazones die opgeleid werd tot een onoverwinnelijke krijger. Diana groeide op op een beschut eiland, tot ze een Amerikaanse piloot (Chris Pine) die haar vertelt over het enorme conflict dat woedt in de buitenwereld. De jonge vrouw is vastbesloten de dreiging te stoppen en verlaat voor de allereerste keer haar veilige thuisbasis. Diana moet samenvechten met mannen in een oorlog die alle oorlogen moet beëindigen. Precies daar ontdekt ze haar krachten en haar lot als Wonder Woman.  

De Wonder Woman van Gal Gadot is het toonbeeld van de sterke, vrije en moedige vrouw. Dat wordt extra in de verf gezet in deze film van Patty Jenkins uit 2017. 

'Wonder Woman' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Fast & Furious

Gal Gadot maakte haar Hollywood-debuut in de vierde 'Fast & Furious'-film als Gisele Yashar. In 2009 was ze voor het eerst te zien in de saga en vanaf dan werd Gisele een terugkerend personage. In 'Fast Five' (2011) is ze een grote hulp voor Dominic Toretto en zijn team en krijgt ze een relatie met Han Lue. Haar personage zou zijn gedood in 'Fast & Furious 6' (2013), tot 'Fast X' (2023) bevestigt dat ze eigenlijk nog steeds in leven is.

Gisele was Gadots eerste grote filmrol en de Amerikaanse regisseur Justin Lin huurde haar in vanwege haar militaire ervaring. Gadot voerde dus ook haar eigen stunts uit tijdens de opnames van de films.

De 'Fast & Furious'-saga is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top