Dit heeft Pickx+ voor je in petto in oktober

Films | Zoals elke maand kan je in oktober opnieuw terecht bij Pickx+ voor de leukste programma's, documentaires en series. Dit is wat je komende maand niet wil missen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

FENIX

Kan je wel wat spanning gebruiken op televisie? Dan is 'FENIX' misschien wel de serie voor jou. Deze reeks volgt de levens van Rens en Jara, die na jaren weer terugkeren naar hun geboortestad in het Nederlandse Brabant. Jara wil de naam van haar overleden vader zuiveren, terwijl Rens wil loskomen van zijn criminele familie. Ze geraken echter beiden verstrengeld in de drugsoorlog tussen de Turkse en de Brabantse maffia. In deze strijd worden hun loyaliteit en identiteit aardig op de proef gesteld...

'FENIX' is een spannende en realistische serie die de onderwereld van Brabant laat zien, met al zijn intriges, geweld en corruptie. De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en heeft een cast met talent uit zowel Nederland als Vlaanderen, waaronder Teun Luijkx, Rifka Lodeizen, Jan Bijvoet en Tibo Vandenborre.

'FENIX’ is vanaf 2 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

Circle of Live - seizoen 3

Straffe artiesten, prachtige nummers en live muziek? Dat zijn alle ingrediënten die je nodig hebt voor 'Circle of Live'. In het derde seizoen van dit programma duiken enkele artiesten uit de Vlaamse muziekscene opnieuw samen de studio in. Ze brengen er hun populairste hits en meest bekende nummers, maar eveneens verrassende covers van songs die hen nauw aan het hart liggen.

De opnames gebeuren, zoals de titel al doet vermoeden, volledig live met muzikanten in de studio. Tussen de nummers door legt presentatrice Charlotte Leysen hen vakkundig het vuur aan de schenen en haalt hun diepste geheimen naar boven. Muzikaal genot met een vleugje human interest!

Het derde seizoen van 'Circle of Live' is vanaf 4 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

TMF

Herinner je je deze nog? TMF, The Music Factory, zou dit jaar 25 geworden zijn en ter gelegenheid van dat feest brengt Pickx de populaire muziekzender voor één dag terug. Tijdens een 13 uur durende live-uitzending duikt Pickx in het prettige gezelschap van de VJ’s (video deejay’s) van toen in de archieven van de zender. Op 14 oktober presenteren alle toenmalige hosts vanuit de Stadsfeestzaal in Antwerpen een hele dag lang de programma’s die hen op de kaart hebben gezet. 

Maak je dus klaar voor een paar spraakmakende interviews met Prince en Robbie Williams die van onder het stof worden gehaald, bloopers van Evi Hanssen en Roos Van Acker die je vast nog steeds zullen doen lachen, maar ook een hartelijke hommage aan Yasmine, een immer gewaardeerde leading lady van TMF. Maak je alvast klaar voor een dagje nostalgie met de soundtrack die de jeugd van een hele generatie kleurde.

'TMF’ is op 14 oktober beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

 

Le Ballon d'Or

Dit jaar viert de Ballon d'Or zijn 67e jaarlijkse ceremonie. Op 30 oktober komt voetbaltalent van over de wereld samen in Parijs, waar de grootsten onder hen bekroond zullen worden voor hun prestaties in het seizoen 2022-23. Het evenement zal live te zien zijn op Pickx+, met een voiceover in het Nederlands. 

Dit jaar staat maar één Belg tussen de dertig spelers die kans maken op de Gouden Bal: Kevin De Bruyne. De Rode Duivel, die met Manchester City de Champions League, Premier League en FA Cup treble won, is voor de 8e keer genomineerd voor de Ballon d'Or. Hij werd 3e in de Ballon d'Or van 2022, die werd toegekend aan Karim Benzema.

'Le Ballon d'Or' is op 30 oktober live te volgen op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top