Nieuwe seizoenen van geliefde series op Streamz in oktober

Series | De komende maand pakt Streamz uit met het vervolg op enkele geliefde series, zoals ‘Our Flag Means Death’, ‘Yellowstone’ en ‘The Gilded Age’. Pickx blikt vooruit op het kijkvoer dat in oktober op Streamz te ontdekken valt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Our Flag Means Death – seizoen 2

De komische serie ‘Our Flag Means Death’ volgt een gefictionaliseerde versie van de echte 18e-eeuwse piraat Stede Bonnet (vertolkt door Rhys Darby), alias The Gentleman Pirate, die zijn welvarende leven, vrouw en kinderen achterlaat om het avontuur op volle zee te zoeken. Tijdens zijn reis ontmoet hij Edward Teach, alias de beroemde Blackbeard (een rol voor Taika Waititi). Het tweetal wordt eerst onverwacht bondgenoten voor ze ontdekken dat ze eigenlijk romantische gevoelens voor elkaar koesteren.

Na het succesvolle eerste seizoen keken fans reikhalzend naar het vervolg, dat er nu eindelijk aan komt. Daarin zal queer representatie voorop blijven staan. Het eerste seizoen eindigde met een breuk tussen de twee geliefden. Stede keerde terug naar zijn gezin, Blackbeard bleef gebroken en alleen achter. Maar dat is geenszins het einde van het liefdesverhaal tussen de twee piraten.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Our Flag Means Death’ vanaf 6 oktober op Streamz via Pickx!

2DEZIT – seizoen 2

De serie ‘2DEZIT’ volgt het turbulente leven van enkele studenten die voor het eerst op kot gaan in een grote studentenstad. De perfectionistische 18-jarige Lotte (Ninalotte Roose, bekend van ‘Bittersweet Sixteen’) begint aan haar eerste academiejaar op de universiteit met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts, bekend van ‘FOMO’ en ‘wtFOCK’). Maar wanneer ze goed en wel kennismaken met het studentenleven, inclusief alle wilde feestjes, liefde en lust, drank en drugs, dikke cursussen en loeiharde muziek, worden hun levens duchtig door elkaar geschud.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste eindigde. Op de avond van het feestje is er een kortsluiting in het studentenkot, dat onbewoonbaar wordt verklaard. De studenten moeten dus halsoverkop op zoek naar een nieuw kot.

Ontdek het tweede seizoen van ‘2DEZIT’ in oktober op Streamz via Pickx!

Yellowstone – seizoen 5, deel 2

De Amerikaanse successerie ‘Yellowstone’ komt tot een einde na het vijfde seizoen. Nog één keer kunnen we dus binnenkijken bij de steenrijke familie Dutton, die de grootste ranch van de Verenigde Staten uitbaat, waar vader John (Kevin Costner) de plak zwaait en zijn getroubleerde kinderen elkaar proberen af te troeven voor papa’s goedkeuring. ‘Succession’ met cowboyhoeden, zou je kunnen zeggen.

In het vijfde en laatste seizoen bereiken de intriges en spanningen binnen en rond de familie Dutton een kookpunt. Aan de start van het eerste deel van het kersverse seizoen zien we hoe John aan de macht komt als Gouverneur van Montana. Hij laat er in zijn nieuwe machtspositie dan ook geen gras over groeien en zet alles op alles om Yellowstone te beschermen tegen zijn opponenten. Maar nieuwe obstakels en vijanden dienen zich aan voor de familie en de ranch.

Ontdek het vijfde seizoen van ‘Yellowstone’ vanaf 12 oktober op Streamz via Pickx!

The Gilded Age – seizoen 2

Julian Fellowes volgde het succes van ‘Downton Abbey’ op met een nieuwe historische dramaserie: ‘The Gilded Age’. Daarin ligt de focus op twee families in New York die elkaar niet kunnen luchten, de Brooks en de Russells. De Brooks zijn al eeuwen aan de macht, de Russells vergaarden net een fortuin dankzij de industriële bloei.

Het tweede seizoen van begint op paasochtend 1883, met het nieuws dat Bertha Russells (Carrie Coon) bod op een box bij de Academy of Music is afgewezen. Gedurende het achtdelige seizoen zien we hoe Bertha Mrs. Astor (Donna Murphy) en het oude systeem uitdaagt, voet aan de grond in de samenleving probeert te krijgen, in de hoop er uiteindelijk een leidende rol in te spelen. George Russell (Morgan Spector) gaat zijn eigen strijd aan met een groeiende vakbond in zijn staalfabriek in Pittsburgh. In huize Brook probeert Marian (Louisa Jacobson) haar weg te vinden door in het geheim les te geven op een meisjesschool, terwijl Ada (Cynthia Nixon) tot ieders verbazing een nieuwe liefde ontmoet. Natuurlijk keurt Agnes (Christine Baranski) er niets van goed. In Brooklyn begint de familie Scott te genezen van een schokkende ontdekking en Peggy (Denée Benton) zet haar activisme voort via haar werk met T. Thomas Fortune (Sullivan Jones) bij de NY Globe.

Ontdek ‘The Gilded Age’ vanaf 12 oktober op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top