Spanning en griezelen op Netflix in oktober

Series | Het wordt weer wat frisser, en dat betekent dat Netflix voor je klaarstaat met vers kijkvoer om de avond gezellig voor de buis door te brengen. Dit zijn de nieuwe titels die je in oktober kan ontdekken op Netflix.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lupin – seizoen 3

Assane Diop leeft naar het voorbeeld van de fictieve Franse gentleman-dief Arsène Lupin en is een meesteroplichter die iedereen altijd net een stapje voor is. Maar nadat hij de kraak van de eeuw pleegt, de diefstal van een kostbare halsketting die eigenlijk een wraakactie is op de familie Pellegrini en een poging om te weten te komen hoe zij zijn vader onrecht hebben aangedaan, komt hij danig in de problemen. In het tweede seizoen zagen we hoe hij in de verdediging moest gaan nadat zijn zoon Raoul gekidnapt werd.

En nu is ‘Lupin’ terug met een derde seizoen. Omar Sy (‘Intouchables’) kruipt opnieuw in de huid van Assane, die Parijs moest ontvluchten omdat de grond hem daar te heet onder de voeten werd. Ook Ludivine Sagnier, Etan Simon, Antoine Gouy en Clotilde Hesme keren terug in het derde seizoen.

Ontdek het derde seizoen van ‘Lupin’ vanaf 5 oktober op Netflix.

Élite – Seizoen 7

De Spaanse hitserie ‘Élite’, die zich afspeelt in de fictieve middelbare school Las Encinas, is aan een zevende seizoen toe. Daarin worden opnieuw enkele nieuwe personages aan de cast toegevoegd, die de sociale ladder in de school duchtig door elkaar schudden. Terugkerende rollen zijn voor André Lamoglia, Valentina Zenere, Ana Bokesa, Álvaro de Juana, Ander Puig, Nadia Al Saidi, Álex Pastrana en Carmen Arrufat.

Het zevende seizoen pikt in bij het verhaal van Omar, die intussen een nieuw leven heeft aan de universiteit, maar de gebeurtenissen in Las Encinas nog niet achter zich kan laten. De dood van Samuel achtervolgt hem nog steeds. Hij besluit terug te keren en zijn demonen onder ogen te zien. Zo leert hij dat ook andere leerlingen met hun verleden worstelen.

Ontdek het zevende seizoen van ‘Élite’ vanaf 20 oktober op Netflix.

Beckham

Er bestaan talloze films en series over legendarische atleten, dus sportfanaten vroegen zich al langer af wanneer David Beckham, een van de bekendste namen in het voetbal, een eigen documentaire zou krijgen. Die wens wordt nu ingehuldigd, want de gelimiteerde docureeks ‘Beckham’ verschijnt op Netflix. Die belooft een blik te werpen in het privéleven van de voetballer, zijn relatie met Victoria en zijn mentale worstelingen bij het leven in de spotlights.

In vier afleveringen komen we te weten wie Beckham echt is, vooral achter de schermen dan. Zo zou de serie dieper ingaan op het feit dat hij voetbal altijd op de eerste plaats zette, tot hij Victoria ontmoette, met wie hij in het geheim moest afspreken in parkeergarages.

Ontdek ‘Beckham’ vanaf 4 oktober op Netflix.

The Fall of the House of Usher

Mike Flanagan, het brein achter ‘The Haunting of Hill House’ en ‘Midnight Mass’, is terug met een nieuw psychologisch horrorverhaal. ‘The Fall of the House of Usher’ is een miniserie, gebaseerd op het gelijknamige verhaal dat Edgar Allen Poe in 1839 publiceerde. In de hoofdrollen zien we Carla Gugino (‘The Haunting of Hill House’), Bruce Greenwood (‘The Resident’) en Mary McDonnell (‘Independence Day’).

De serie zou de plot van het klassieke horrorverhaal maar losjes volgen. Centraal staat de CEO van een corrupt pharmaceutisch bedrijf. Hij moet zijn eigen verleden onder ogen zien wanneer zijn kinderen op mysterieuze en wrede manieren beginnen te overlijden.

Ontdek ‘The Fall of the House of Usher’ vanaf 12 oktober op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top