Charlize Theron (‘Long Shot’): een actrice en producer met enkele sequels in de pipeline

Films | Morgenavond kan je op VTM 3 naar ‘Long Shot’ kijken met de Zuid-Afrikaanse Charlize Theron in de hoofdrol. Deze getalenteerde actrice heeft in het verleden ook al enkele films geproduceerd en sommige van haar prenten krijgen binnenkort een vervolg.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fred Farsky (Seth Rogan) is een Amerikaanse journalist die aan lager wal is geraakt. Hij voelt zich niet lekker in zijn vel, maar loopt dan Charlotte Field (Charlotte Theron) tegen het lijf: een van de machtigste vrouwen ter wereld, maar ooit ook zijn babysitter en het eerste meisje waar hij verliefd op is geworden. Field wil de president van de Verenigde Staten worden en huurt de soms wat chaotische Farsky in om haar speeches te schrijven.

‘Long Shot’ kwam in 2019 in de cinemazalen. De film is geregisseerd door Jonathan Levine, maar is ook deels geproduceerd door Charlize Theron. De Zuid-Afrikaanse actrice heeft in het recente verleden al enkele opmerkelijke films geproduceerd en sommige van die films zouden binnenkort op een vervolgfilm kunnen rekenen.

Bekijk ‘Long Shot’ op woensdag om 22u45 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.  

Atomic Blonde 2

Zoals 'Atomic Blonde’, bijvoorbeeld. In deze film zien we hoe de doorgewinterde spionne Lorraine Broughton (Charlize Theron) door de Britse geheime dienst wordt ingeschakeld om een waardevolle lijst met namen van tientallen internationale spionnen terug te vinden. Als ze in haar missie slaagt, redt ze het hachje van zowel haarzelf als de wereldwijde geheime diensten.

In 2020 raakte bekend dat de Amerikaanse streamingdienst Netflix zijn oog had laten vallen op een vervolgfilm: ‘Atomic Blonde 2’. Het scenario zou ook dat jaar geschreven zijn, en de film zou volgens sommige nieuwsbronnen in 2024 verschijnen. Of dat ook zo zal zijn, moet nog blijken…

'Atomic Blonde' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.The Old Guard 2

In 2020 werd ook ‘The Old Guard’ op de wereld losgelaten. Deze prent is net als ‘Atomic Blonde’ op een graphic novel gebaseerd. ‘The Old Guard’ vertelt het verhaal van soldate Andy (Charlize Theron) en zij heeft de bijzondere eigenschap dat ze niet oud kan worden. Andy weet hoe ze een vijand een kopje kleiner maakt en zet haar kwaliteiten in om alle niet-sterfelijken te beschermen tegen nakend gevaar.

‘The Old Guard’ was een succesvolle film en dus besloot Netflix in 2021 om een vervolgfilm te maken. Er zijn nog geen details over het scenario bekend, maar wat wel zeker is, is dat de makers opnieuw leentjebuur zullen spelen bij de stripreeks en meer bepaald bij ‘The Old Guard - Book Two: Force Multiplied'. Wat ook een feit is, is dat Uma Thurman en Henry Golding in de vervolgfilm te zien zullen zijn. In de originele film viel naast Charlize Theron en Chiwetel Ejiofor ook een Belg te spotten: Matthias Schoenaerts. Die zal opnieuw van de partij zijn. ‘The Old Guard’ komt naar verluidt in 2024 in de zalen.

Ontdek ‘The Old Guard’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.
Two Eyes Staring

2024 wordt ook het jaar waarin Theron in films zoals ‘Jane’ en ‘Spy House’ zal schitteren. De Zuid-Afrikaanse actrice heeft tien jaar geleden ook de rechten gekocht op ‘Two Eyes Staring’ (Zwart Water). Deze Nederlandse horrorfilm zag in 2010 het levenslicht en vertelt het verhaal van een klein meisje dat een vriendschap sluit met een eng meisje dat in de kelder van haar nieuwe ouderlijke huis woont. Dat meisje heet Karen en blijkt de overleden tweelingzus van haar moeder te zijn. Het is niet duidelijk of Theron zin heeft om haar filmrechten vanonder het stof te halen en deze prent opnieuw in te blikken. We hopen in ieder geval van wel!Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top