De meest memorabele interviews uit het archief van TMF

TMF for a Day | In de 17 jaren dat TMF op de buis was in Vlaanderen passeerden de grote sterren niet enkel op het podium, maar ook in de interviewstoelen van de VJ’s. Ter gelegenheid van de 25e verjaardag en de terugkeer van TMF voor één dag, blikt Pickx terug op enkele memorabele interviews.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Christina Aguilera

Christina Aguilera was met het album ‘Stripped’ helemaal herboren. Ze stak niet onder stoelen of banken dat ze zich eigenlijk niet kon vinden in het bubblegumpop-imago dat ze van haar management en label moest aannemen. Met het nieuwe album brak ze helemaal met dat imago, en daar sprak ze ook op TMF openhartig over. En over hoe ze haar stem losmaakte met tequila voor ze ongeremd kon schreeuwen.

Destiny’s Child

Ja hoor, niemand minder dan Beyoncé zat ooit in de sofa van TMF, samen met Kelly Rowland en Michelle Williams. Destiny’s Child was toen aan een steile opgang bezig in de wereld van de r&b en pop. Voor de camera’s van TMF deden ze uit de doeken hoe ze zich daarbij voelden, met wie ze nog wilden samenwerken en hoe het voor hen was om met hun helden op het podium te staan. En te bedenken dat ze nu de helden van tal van nieuwe artiesten zijn.

Prince

Van helden gesproken. Zelfs de muzikale legende Prince kwam langs in de studio. De multigetalenteerde zanger had tijdens zijn leven de reputatie erg moeilijk te interviewen te zijn. In 1995 gaf hij zelfs een “interview” aan de BBC zonder een woord te zeggen. Ook tegenover de VJ’s van TMF bleek hij niet de makkelijkste praatgast, wat je ook ziet aan de zenuwen van de interviewers.

Avril Lavigne

Meestal waren het de piepjonge VJ’s van TMF die zenuwachtig waren om met grote sterren te praten, maar toen Avril Lavigne in de interviewkamer binnenkwam, was het zij die er erg bedeesd uitzag. Ze kromp net niet ineen in de zetel naast Evi Hanssen. Misschien lag het wel aan de jetlag, ze reisde zo veel dat ze zelfs niet meer wist waar ze was.

P!nk

Toen Caren Meynen haar grote idool P!nk mocht interviewen, besloot ze het wat interessanter te maken door een waterpistool te introduceren. Als P!nk haar vraag niet goed vond, mocht ze ermee op Caren schieten. En als Caren het antwoord te saai vond, mocht zij op de zangeres schieten. Het gaf het interview een extra spannend laagje.

‘TMF for a Day’ is beschikbaar op 14 oktober van 9u ’s ochtends tot 22u ’s avonds, integraal bij Pickx+ en gratis voor iedereen via Pickx Live op TV, via de website TMF.live of waar je ook bent via de Pickx app. Ontdek het volledige aanbod van Pickx+!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top