TMF keert terug voor één dag voor 25e verjaardag

TMF for a Day | Het is 25 jaar geleden dat Vlaanderens allereerste muziekzender TMF in het leven geroepen werd, en voor de gelegenheid brengt Pickx The Music Factory voor één dag terug. In een dertien uur durende live-uitzending, in het gezelschap van de VJ’s van toen, wordt teruggeblikt op de meest spraakmakende televisiefragmenten uit de geschiedenis van TMF. Afspraak op 14 oktober op Pickx Live, Pickx+, in de Pickx app of op de website TMF.live!

Door Pickx

Deel dit nieuws

17 jaar lang was TMF toonaangevend op het vlak van muziek, mode en de algemene tijdsgeest. In zijn eerste jaren was het publiek van TMF getuige van de opkomst van Eurodance, rages als Buffalo’s en fenomenen als TMF-chat. De magie van de jaren 90 en 2000 kan voor één dag herbeleefd worden, want in een live uitzending van 13 uur lang wordt de zender weer tot leven geroepen op Pickx Live, Pickx+ en de Pickx app.

De toenmalige hosts van TMF, waaronder Katja Retsin, Mathias en Dieter Coppens, Stijn Smets, Inge Moerenhout, Roos van Acker en Evi Hanssen verzamelen in de Stadsfeestzaal in Antwerpen om de hele dag lang de programma’s weer tot leven te wekken die TMF op de kaart zetten en hun mediacarrières lanceerden. Het wordt een nostalgische reis door de tijd voor iedereen die opgroeide met de zender en de talloze artiesten en videoclips die er een platform kregen. De VJ’s blikken terug op de spraakmakende interviews van toen en de legendarische bloopers, maar er is ook ruimte voor een hartelijke hommage aan Yasmine, die een gewaardeerde leading lady van de zender was.

En voor wie het zich afvraagt: ja, ook TMF-chat zal terug zijn. Wie dat wil, kan net als in de goeie oude tijd gratis een berichtje sturen dat in beeld zal komen. Een lief zoeken op de televisie, een vriend of vriendin een hart onder de riem steken of de groetjes doen, het kan allemaal.

‘TMF for a Day’ is beschikbaar op 14 oktober van 9u ’s ochtends tot 22u ’s avonds, integraal bij Pickx+ en gratis voor iedereen via Pickx Live op TV, via de website TMF.live of waar je ook bent via de Pickx app. Ontdek het volledige aanbod van Pickx+!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top