De vier elementen, snelle wagens en nog veel meer in de Proximus VOD-catalogus van oktober

Films |

Het wordt stilaan kouder buiten, ideaal om terug onder een dekentje te kruipen en een film op te zetten. Welke film dat mag zijn? Dat ontdek je hier met de nieuwste films in de Proximus VOD-catalogus.

Door MF

Deel dit nieuws

Elemental

Deze nieuwe film van Disney neemt je mee in de wereld van de vier elementen. Water, aarde, vuur en lucht wonen allemaal samen in Element City. Ember (Leah Lewis) is een vurige jonge vrouw en is bevriend met de vrolijke, meegaande Wade (Mamoudou Athie). Maar hun vriendschap doet haar twijfelen aan de overtuigingen van de wereld waarin ze leven.

'Elemental' is vanaf 3 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Gran Turismo

'Gran Turismo' vertelt het succesverhaal van Jan Mardenborough. Hoe hij als tiener het Gran Turismo-computerspel speelde en daardoor een reeks Nissan-wedstrijden won. Wat van hem een professionele autocoureur maakte.

'Gran Turismo' is vanaf 23 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ladybug Cat Noir: de film

De onhandige Marinette vindt de middelbare school in Parijs allesbehalve leuk. Wanneer de stad bedreigd wordt door duistere magie, verandert ze (tot haar grote verbazing) in een superheld: Ladybug. Maar om de stad te redden moet ze een team vormen met de charmante Cat Noir. Zijn ze samen sterk genoeg om de stad te redden van Havikmot?

'Ladybug & Cat Noir: de film' is vanaf 25 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ontdek ook nog 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem' op 19 oktober en 'Juniper' op 18 oktober. Of check alle andere films in onze catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top