Van criminaliteit tot complexe familierelaties in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films |

Er staan weer heel wat films en series voor je klaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Van Nederlandse misdaadseries tot aangrijpende films. Voor ieder wat wils.

Door MF

Deel dit nieuws

Fenix

In deze Nederlandse misdaadserie ontdekken Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx) de duistere wereld van de georganiseerde drugscriminaliteit. Jara wil de naam van haar vader zuiveren, maar Rens wil liever zo ver mogelijk wegblijven van zijn criminele familie. Toch raken ze zelf ook verstrikt in het web van de criminaliteit.

'Fenix' is vanaf 2 oktober beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Darklands

De jonge Damian legt zich als MMA-vechter toe op mixed martial arts. Hij droomt ervan te ontsnappen uit zijn ruige buurt. Maar wanneer zijn broer vermist raakt, wordt hij meegesleept in de wereld van drugsbendes en geweld.

'Darklands' is vanaf 16 oktober beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Whale

Charlie (Brendan Fraser) is een online schrijfinstructeur. Hij lijdt aan chronische obesitas. Hierdoor durft hij zich niet meer te vertonen aan de buitenwereld. Maar hij mist zijn tienerdochter en zoekt contact met haar, waardoor hij wel verplicht wordt om zijn blik op de wereld te verruimen. Lees hier nog meer over het verhaal van 'The Whale'.

'The Whale' is vanaf 12 oktober beschikbaar in de Pickx+ en Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Old Way

De zoon van een man die al jaren geleden is vermoord wil wraak nemen op de moordenaar van zijn vader. Nu moeten de scherpschutter Colton (Nicolas Cage) en zijn dochter de gevolgen dragen.

'The Old Way' is vanaf 5 oktober beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek alle nieuwe films en series in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top