'De Tafel van Vier' wordt 'De Tafel van Gert': dit zijn de nieuwe gasten

Films | In september begint er een nieuw tv-seizoen en sommige programma’s worden dan in een nieuw jasje gestoken. Dat is onder meer het geval bij ‘De Tafel van Vier’. Die naam is verleden tijd, want de talkshow gaat nu door het leven als ‘De Tafel van Gert’. Wat is er nog veranderd? Een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf maandag 18 september kan je op Play4 ‘De Tafel van Gert’ bekijken. Gastheer Gert Verhulst ontvangt vanaf heden zes gasten in plaats van vier. Drie tafelgasten die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp meenemen naar Play Zuid in Antwerpen, en daarnaast zijn ook de vaste tafelspringers terug van de partij. Het programma zal van maandag tot en met donderdag op de buis zijn.

Het kriebelt bij Verhulst

In de eerste aflevering zullen Saartje Vandendriessche, Hetty Helsmoortel en Erik Van Looy hun opwachting maken. Ondertussen raakte bekend dat ook Karen Damen, Omar Souidi, Delphine Lecompte, Anastasia Chernook en Herman Brusselmans van de partij zullen zijn de komende dagen en weken. Zij mogen allen hun eigen kijk geven op de actualiteit en samen met Gert en de andere tafelgasten in gesprek gaan.

Gert Verhulst kijkt er alvast naar uit. “Het kriebelt om vanaf maandag terug mijn vertrouwde plek aan tafel in te nemen om samen met mijn gasten de actualiteit van de dag onder de loep te nemen", verklaarde hij onlangs nog.

Het praatprogramma was vorig jaar aan zijn eerste editie toe. Toen werden er heel wat heikele thema’s behandeld. Studio 100-baas Verhulst reageerde toen voor het eerst op de klachten van grensoverschrijdend gedrag bij de directie van Plopsaland. Adriaan Van den Hoof sprak er ook voor het eerst over de klachten richting hem over grensoverschrijdend gedrag.

Het is duidelijk dat ze geen thema uit de weg gaan, waardoor ‘De Tafel van Gert’ ook dit jaar wellicht voor de nodige ophef en animo zal zorgen.

Bekijk ‘De Tafel van Gert’ van maandag tot en met donderdag om 20u op Play4, of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top