Ontdek 'Barbie', 'The Flash' en 'Meg 2: The Trench' in de Premium VOD-catalogus van Proximus

Films | Geen zin of tijd om naar de bioscoop te gaan? Geen zorgen: Pickx brengt de beste films naar je woonkamer. Geniet nu van 'Barbie', 'The Flash' en 'Meg 2: The Trench' via de Premium-VOD catalogus. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wat is VOD Premium? Dankzij Pickx krijg je toegang tot grote films enkele weken na hun bioscooprelease! De Premium catalogus staat dit keer in het teken van Warner studiofilms, die je kan huren voor 14,99€. Waan je in de cinema, gezellig in de zetel met je vrienden of familie! Nog niet overtuigd? Geen zorgen, je kunt ook steeds wachten op de VOD-release voor € 4,99.


Barbie

Barbie en Ken hebben de tijd van hun leven in de kleurrijke en schijnbaar perfecte wereld van Barbie Land. Maar als ze de kans krijgen om naar de echte wereld te gaan, ontdekken ze al snel de geneugten en gevaren van het leven tussen mensen.

Barbie is geregisseerd door Greta Gerwig en zet Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol als Barbie en Ken. Ook America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman en Will Ferrell zijn van de partij in de film die al meerdere records verbrak. 'Barbie' is de best verdienende film van 2023 en ook de best verdienende film geregisseerd door een vrouw, de best verdienende film ooit uitgebracht door Warner Bros. en de 15e best verdienende film aller tijden.

‘Barbie’ is van 12 september tot 21 november beschikbaar voor €14,99 in de Pickx Premium VOD-catalogus

The Flash

Nu Barry Allen als The Flash een superheld is die deel uitmaakt van de Justice League, moet hij proberen zijn privéleven te combineren met andermans leven redden. Dat wordt extra moeilijk nu zijn vader moet bewijzen dat hij zijn vrouw, Barry's moeder, niet vermoord heeft. Plots ontdekt Barry dat wanneer hij rent zo hard hij kan, hij naar het verleden kan reizen. Hij kan het niet laten om een kleine aanpassing te maken die zijn moeder redt, maar dat gooit de realiteit in het heden helemaal overhoop.

'The Flash' is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics-personage, dat hier vertolkt wordt door Ezra Miller. De film werd geregisseerd door Andy Muschietti.

‘The Flash’ is van 31 juli tot 13 oktober beschikbaar voor €14,99 in de Pickx Premium VOD-catalogus

Meg 2: The Trench

Jonas Taylor leidt een onderzoeksteam op een verkenningsduik naar de diepste diepten van de oceaan. Hun reis loopt uit op een chaos wanneer een kwaadaardige mijn hun missie bedreigt en hen dwingt tot een strijd om te overleven. Ze moeten het opnemen tegen kolossale, prehistorische haaien en meedogenloze plunderaars. Kunnen ze de genadeloze roofdieren te slim af zijn?

'Meg 2: The Trench' is geregisseerd door Ben Wheatley naar een scenario van Jon Hoeber, Erich Hoeber en Dean Georgaris. De film is gebaseerd op de roman 'The Trench' van Steve Alten uit 1999. 

‘Meg 2: The Trench’ is van 18 september tot 5 december beschikbaar voor €14,99 in de Pickx Premium VOD-catalogus


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top