Deze nieuwe films wachten op jou in de bioscoop

Films | Oef! De (vermoedelijk) laatste hittegolf van het jaar ligt alweer achter ons. Tijd dus om terug naar de bioscoop te gaan. Daar zijn deze week weer enkele nieuwe topfilms te zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

A Haunting in Venice

In ‘Haunting in Venice’ zien we hoe de Belgische privé-detective Hercule Poirot (Kenneth Branagh) zich na de Tweede Wereldoorlog heeft teruggetrokken in Venetië. Hij is met pensioen en woont op een dag een seance bij; een bijeenkomst waarin getracht wordt om geesten op te roepen. Tijdens de seance wordt een van de gasten vermoord en hierdoor komt Poirot in een duistere wereld vol geheimen terecht.

‘A Haunting in Venice’ is de derde film in de recente ‘Hercule Poirot’-filmreeks met Sir Kenneth Branagh in de hoofdrol. In 2017 zagen we de man in 'Murder on the Orient Express' en in 2022 speelde hij de detective in ‘Death on the Nile’.

'A Haunting in Venice' is vanaf woensdag 13 september te bekijken in de bioscoop. 

After Everything

‘After Everything’ is de vijfde film van de ‘After’-filmfranchise. De prent is net als zijn voorgangers een romantisch drama en gaat dieper in op de liefdesperikelen van Hardin (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa (Josephine Langford). De twee hebben een relatiebreuk te verwerken, maar niet als het van Hardin afhangt. De schrijver denkt nog een kans te maken bij zijn voormalige grote liefde en reist naar Portugal af in de hoop haar hart opnieuw te veroveren. Tegelijkertijd probeert Hardin ook met zijn verleden af te rekenen en een nieuw boek af te werken.

'After Everything' is vanaf woensdag 13 september te bekijken in de bioscoop. 

The Nun II

‘The Nun II’ is het directe vervolg op de horrorfilm ‘The Nun’ uit 2019 en het negende deel uit 'The Conjuring Universe’-filmfranchise. Zuster Irene (Taissa Farmiga) maakt opnieuw haar opwachting en moet wederom het kwaad in de ogen kijken nadat een zuster wordt vermoord door een demon

'The Nun II' is vanaf woensdag 13 september te bekijken in de bioscoop. Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top