Deze series wil je gezien hebben als je fan bent van 'Who Is Erin Carter?'

Films | Sinds kort kan je jezelf op Netflix verliezen in de gloednieuwe serie 'Who Is Erin Carter?'. Spanning, actie en mysterie komen naadloos samen in het verhaal van Erin Collantes, een Britse lerares in Spanje die betrokken raakt bij een overval op een supermarkt. Wanneer een van de overvallers beweert haar te herkennen, dreigt haar leven uit elkaar te vallen. Ben je fan? Dan zijn hier nog een paar series die je echt wil zien. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Stranger

Deze miniserie uit 2020 is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Harlan Coben uit 2015. Het verhaal gaat over een mysterieuze vreemdeling, 'the stranger', een vrouw van in de 20 met een baseballpet op. Zij trekt rond en vertelt mensen geheimen over de mensen rond hem. Op een dag benadert ze familieman Adam Price en vertelt hem een geheim. Niet veel later raakt zijn vrouw vermist en is het hek van de dam. Wat heeft het geheim te maken met de verdwijning? Naarmate het verhaal vordert, wordt duidelijk dat de vreemdeling nog meer geheimen achter de hand heeft.

Ontdek ‘The Stranger’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Big Little Lies

‘Big Little Lies’ is een Amerikaanse miniserie, gebaseerd op de gelijknamige roman van Liane Moriarty. Het leven in Monterey is er één vol luxe en privileges, maar dat blijkt al snel niet meer dan een façade te zijn. Vijf welstellende vrouwen, die alles voor elkaar lijken te hebben, geraken verwikkeld in een moordzaak. Tot het einde van seizoen één worden de moordenaar en het motief geheimgehouden, alsook de identiteit van het slachtoffer. Spanning alom, dus! Want wat hebben de moeders met de misdaad te maken? 

'Big Little Lies' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Sharp Objects

'Sharp Objects' is een alom bejubelde, donkere HBO-reeks van de makers van 'Big Little Lies', en een verfilming van de gelijknamige debuutroman van Gillian Flynn. De serie draait rond een journaliste die haar slabakkende carrière een nieuw elan wil geven door in haar geboortestad het onderzoek te gaan volgen naar de moord op twee tienermeisjes. Maar ze wordt er geconfronteerd met oude demonen, en niet in het minst met haar flamboyante en dominante moeder.

'Sharp Objects' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

The Sinner

Deze spannende en angstaanjagende serie houdt kijkers al vier seizoenen lang in de ban. Het eerste seizoen neemt je mee in het verhaal van Cora Tannetti. Als de jonge moeder met haar gezin op een strand zit, steekt ze uit blinde razernij een man neer. Niemand weet waarom, zelfs Cora zelf niet. Detectives Harry Ambrose en Dan Leroy onderzoeken de zaak. Waar Dan al snel vindt dat de zaak gewoon gesloten moet worden, omdat verschillende mensen getuige zijn geweest van de moord, is Harry er heilig van overtuigd dat er een motief moet zijn geweest. Hij besluit in zijn eentje het onderzoek voort te zetten.

Ontdek ‘The Sinner’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Safe

Net als 'The Stranger' is ook deze serie gebaseerd op de schrijfsels van Harlan Coben. 'Safe' gaat over weduwnaar Tom, die na de dood van zijn vrouw moeite heeft met zijn twee dochters alleen opvoeden. Het lijkt toch goed te gaan met het gezin omdat ze goede vrienden in de buurt hebben en Tom een nieuwe vriendin heeft. Maar de situatie neemt een wending wanneer Jenny, Toms oudste dochter, samen met haar vriend vermist raakt. Tom roept de hulp in van de politie, maar naarmate het onderzoek intensiever wordt, ontdekt Tom duistere geheimen over de mensen die het dichtst bij hem staan.

Ontdek ‘Safe' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top