Twee films met Emma Stone op de buis: maar welke is jouw tijd waard?

Films | Morgenavond kan je twee films bekijken waarin actrice Emma Stone de pannen van het dak speelt: ‘Crazy, Stupid, Love’ op Play5 en ‘The Amazing Spider-Man’ op VTM 3. Stone demonstreert in beide prenten dat ze verschillende filmgenres aankan, maar hoe draait dat uit? Pickx zocht het uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Crazy Stupid Love

In ‘Crazy Stupid Love’ zien we hoe het huwelijk van Cal Weaver (Steve Carell) in duigen valt. De man zit in zak en as, maar wordt gelukkig een hand toegestoken door Jacob Palmer (Ryan Gosling): een player pur sang. Jacob geeft Cal een snelcursus vrouwen versieren, maar Cal leert al snel dat echte liefde geen makeover nodig heeft.

Emma Stone speelt in deze film de rol van Hannah Weaver: de dochter van Cal Weaver. Hannah is vrijgezel en op zoek naar de liefde. Ze heeft het er moeilijk mee dat haar ouders een huwelijkscrisis doormaken, maar kruist dan het pad met een charmante jongeman: Jacob Palmer. Jacob koestert echte gevoelens voor Hannah en dat is een doorn in het oog van Cal. Hij weet immers wat deze playboy al allemaal heeft uitgespookt.

De acteerprestaties van Emma Stone sprongen in deze film danig in het oog. Ze heeft haar personage zeer goed vertolkt en schitterde naast Ryan Gosling. Deze twee acteurs hebben een zeer leuke onderlinge chemie en dat was ook te zien in ‘Crazy Stupid Love’. Stone en Gosling speelden enkele jaren later ook zij aan zij in 'Gangster Squad' (2013) en de musicalfilm ‘La La Land’ (2016).

Bekijk ‘Crazy Stupid Love’ op donderdag om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

The Amazing Spider-Man

‘The Amazing Spider-Man’ vertelt het verhaal van Peter Parker: een Amerikaanse tiener die bij zijn tante inwoont nadat zijn ouders op mysterieuze wijze zijn verdwenen. Peter probeert te achterhalen hoe zijn ouders zijn verdwenen en zijn zoektocht leidt hem tot diep in de laboratoria van Oscorp Corporation. Daar wordt hij gebeten door een radioactieve spin die hem superkrachten geeft. Parker gaat natuurlijk ook naar school en daar kruist hij regelmatig het pad met Gwen Stacy (Emma Stone).

Stacy is een kei in wetenschap en biologie en kan het goed vinden met Peter. Ze loopt stage bij Oscorp Corporation en er worden heel wat grote dingen van haar verwacht. Naarmate het verhaal vordert, groeien zij en Peter dichter naar elkaar toe. Gwen Stacy is een zeer geliefd personage uit het Marvel-universum. Er werd dan ook met argusogen gekeken naar de acteerprestaties van Emma Stone in deze reboot van Spider-Man. Volgens fans was deze versie van Gwen Stacy gelukkig even mondig, intelligent en scherpzinnig als het personage uit de stripverhalen en daarvoor kreeg de actrice een pluim.

Bekijk ‘The Amazing Spider-Man’ op donderdag om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 
Lees ook:

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top