Deze blockbusters mag je niet missen in de catalogus van Proximus VOD

Films | Wat is er mooier dan dit nieuwe schooljaar te beginnen met het kijken of ontdekken van blockbusters? Pickx verrast je met verschillende succesvolle films die beschikbaar zijn in de Proximus VOD-catalogus. We selecteerden alvast een aantal bijzonder leuke films.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jurassic World: Dominion

De Jurassic Park-saga werd in een fris jasje gestoken met Chris Pratt als hoofdrolspeler. In de derde film van de vernieuwde saga zijn we vier jaar verder nadat heel wat dinosaurussen ontsnapten na een illegale veiling. Zij leven nu tussen de mensen in de natuur. Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) wonen samen met Maisie (Isabella Sermon) afgelegen in de natuur. Zij is de eerste gekloonde mens ter wereld en daarom zijn er mensen op zoek naar haar. Owen en Claire doen er alles aan om haar te beschermen.

In deze prent komen oud en nieuw samen. Zo zien we Dr. Sattler (Laura Dern), Dr. Malcom (Jeff Goldblum) en Dr. Grant (Sam Neill) terug. Zij waren de hoofdrolspelers van de drie films uit de eerste reeks films van Jurassic Park. Dé grote vraag is echter, kunnen dinosaurussen en mensen in harmonie met elkaar samenleven?

The Lost City

'The Lost City' is een Amerikaanse actie-avonturenkomedie geregisseerd door de gebroeders Nee, die samen met Oren Uziel en Dana Fox het scenario schreven, naar een verhaal bedacht door Seth Gordon. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sandra Bullock en Channing Tatum als een romanschrijfster en haar covermodel. De excentrieke miljardair die hun tournee komt verstoren, is niemand minder dan Daniel Radcliffe ('Harry Potter'). Naast die steracteurs zie je ook Da'Vine Joy Randolph, Brad Pitt en Stephen Lang in de film.

De film neemt je mee in het leven van de teruggetrokken schrijfster Loretta Sage. Loretta schrijft over exotische oorden in haar populaire avonturenromans, die mede succesvol zijn dankzij het knappe covermodel, Alan. Terwijl de auteur en het model op tournee zijn om het nieuwe boek te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar de verloren schat van een oude stad uit haar nieuwste verhaal. Alan is vastbesloten te bewijzen dat hij ook in het echte leven een held kan zijn en niet alleen op de pagina's van haar boeken, en gaat haar redden.

John Wick: Chapter 4

In 'John Wick: Chapter 4' wil Wick (Keanu Reeves) nog altijd de organisatie verlaten. Maar The High Table, de bazen van de organisatie, laten dat niet zomaar gebeuren. Er staat een enorme prijs op zijn hoofd. Van New York tot Parijs, van Osaka tot Berlijn. Wick heeft overal vijanden. Kan hij ze te baas, of gaat hij deze keer wel het onderspit moeten delven?

De film staat weer bol van de geweldige actiescènes en het uitstekende acteerwerk van Reeves. John Wick groeide uit tot een vaste waarde in Hollywood. De intriges, de actiescènes, het verhaal, de uitstekende cast… ‘John Wick: Chapter 4’ heeft alles om je van begin tot eind op het puntje van je stoel te laten zitten.

Avatar: The Way of Water

In 2009 zorgde ‘Avatar’ voor een grote schok doorheen Hollywood met de vernieuwde aanpak. Deze film won maar liefst drie Oscars. De fans bleven maar liefst 13 jaar op hun honger zitten omtrent een vervolg. Met ‘Avatar: The Way of Water’ werd hun honger eindelijk gestild. Regisseur James Cameron weet immers wel hij hoe een blockbuster moet maken…

In 'Avatar: The Way of Water' hebben Jake Sully en Ney'tiri een gezin gevormd en doen ze er alles aan om bij elkaar te blijven en elkaar te beschermen. Dat plan komt echter in het gedrang wanneer ze hun thuis moeten verlaten om de streken van Pandora te verkennen. Wanneer een oude dreiging weer opduikt, moet Jake een moeilijke oorlog tegen de mensen uitvechten.

Top Gun: Maverick

In de langverwachte sequel ‘Top Gun: Maverick’ draait alles rond actie. Straaljagerpiloot Pete ‘Maverick’ Michell (Tom Cruise) is 36 jaar na de originele ‘Top Gun’ nog steeds geen admiraal. Nadat hij zijn oversten voor de zoveelste keer uitdaagt, wordt hij teruggestuurd naar de Top Gun-school om er nieuwe piloten op te leiden. De film focust op één belangrijke missie die tot een goed einde gebracht moet worden, met spectaculaire actiescènes tot gevolg.

'Top Gun: Maverick' werd alom geprezen en velen vonden deze prent zelfs beter dan de originele ‘Top Gun’. Knap acteerwerk (met onder meer Miles Teller), een goed verhaal en een zeer emotionele rol voor Val Kilmer. Deze film is zonder twijfel een van de betere films van Tom Cruise en een genot om naar te kijken.

Babylon

‘Babylon' neemt je mee naar het Hollywood van de jaren 20. Welkom in de coulissen van de filmwereld anno 1920, waar de lust hoogtij viert, de drank en de drugs rijkelijk vloeien en waar acteurs verafgood worden. De personages, de ene nog excentrieker en perverser dan de andere, proberen hun plaats in de filmwereld te veroveren... en te behouden.

De cast is ronduit indrukwekkend met Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Diego Calva, Olivia Wilde en vele anderen. Dat alleen al is genoeg om je interesse te wekken voor deze film. Maak je alvast klaar voor een opvallende verhaallijn, vele twists en prikkels, en tal van gekke gebeurtenissen. Het leven lijkt een groot feest te zijn, maar de werkelijkheid is toch net een tikkeltje anders.

Deze blockbusters zijn nu beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top