Een nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’: dit zijn de deelnemers

Series | Een nieuw seizoen van VTM-kijkcijferkanon ‘Blind Getrouwd’ gaat maandagavond van start. Dat stewardess Jolien en brandweerman Brecht aan elkaar gekoppeld worden, liet de zender al weten, maar van de andere zes deelnemers weten we nog niet wie volgens de experten hun ideale match is. Pickx stelt het nieuwe seizoen, de kandidaten en de veranderingen aan je voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandagavond is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ (het achtste intussen al) op de buis. Acht vrijgezellen geven hun liefdesleven opnieuw uit handen en zoeken via de experten van het programma naar een ideale match. Nadat ze elkaar aan het altaar voor het eerst onder ogen komen, begint het echte leven samen. Zijn ze inderdaad voor elkaar geboren, of blijft de cruciale klik uit?

Tot zover het format, dat in dit nieuwe seizoen niet anders zal zijn dan de voorbije jaren. Net als vorig jaar trouwen alle kandidaten op dezelfde dag en beleven ze hun huwelijksfeest samen. Nieuw dit jaar is de online spin-off ‘Blind Getrouwd: Het vijfde huwelijk’, gepresenteerd door Ingeborg Sergeant. Daarin gaan de programmamakers alsnog op zoek naar de liefde voor drie singles die zich inschreven, maar voor wie geen ideale match gevonden werd. Die drie singles kwamen wel al gedeeltelijk in beeld in een oproepaflevering, maar of ze alle drie ook in het programma op VTM Go zullen verschijnen, valt nog af te wachten.

In het reguliere programma zien we alvast de volgende kandidaten terug.

Jolien

De 32-jarige Jolien uit Kalken werkt halftijds als stewardess en vliegt dus regelmatig de wereld rond. Daarnaast werkt ze ook als hostess op evenementen. Het verlies van haar papa op jonge leeftijd had een grote impact op haar leven. Haar zelfvertrouwen kreeg een grote boost toen ze in 2010 gekroond werd tot Miss Gent. In haar vrije tijd doet Jolien aan kunstschaatsen en acrobatie. Ze zoekt dan ook iemand die sportief is, maar ook communicatief en humoristisch.

Brecht

Jolien werd gekoppeld aan Brecht, een 32-jarige brandweerman en leerkracht lichamelijke opvoeding in een lagere school uit Gooik. Hij is dus zeker sportief en heeft, net als Jolien, een hechte band met zijn familie. Hij heeft een drukke agenda, maar wil daar gerust plaats in maken voor een leuke vrouw. Hij omschrijft zichzelf als geduldig, empathisch en een knuffelaar. Een ideale match voor Jolien?

Matthieu

Over de andere koppels kunnen we alleen nog maar speculeren, maar we weten wel al een en ander over de deelnemers. De 32-jarige Matthieu uit Overijse is IT Team Manager bij een supermarktketen. Hij heeft groene vingers en een grote, hechte vriendenkring. Hij is een avontuurlijke reiziger die aan lopen, boulderen en hiken doet, maar liefst nieuwe uitdagingen aangaat. Hij is op zoek naar een vrouw die samen met hem nieuwe herinneringen wil maken.

Emma

Misschien wordt hij wel gekoppeld aan Emanuela – Emma voor de vrienden – een 31-jarige Gentse met Latijns-Amerikaanse roots. Ze zoekt iemand die gedreven en respectvol is om samen mee de wereld te ontdekken en verre reizen te maken. In het dagelijkse leven is ze learning & development expert bij een meubelmerk, sport ze regelmatig en onderhoudt ze een sterke band met haar vrienden, haar drie zussen en de mama.

Fleur

Of zien de experten eerder een match met de 28-jarige Fleur uit Varsenare? Ook zij heeft een sterke band met haar familie – liefst woont ze dan ook niet te ver van Brugge – en wil door een partner in een avontuurlijker leven getrokken worden. Ze sport en reist graag, en zoekt een leuke man die haar uit haar comfortzone kan halen. Ze werkt als Retail Store Manager in een kledingwinkel in Knokke en is naast erg gedreven vooral zacht en warm.

Emile

Gelukkig voor de dames zitten er wel meer avontuurlijke reizigers in het deelnemersveld. Zo is er bijvoorbeeld de 28-jarige Emile uit Zwijnaarde, een Sales Engineer die zijn job graag doet, maar uiteindelijk toch leeft om te reizen en te genieten. Emile heeft een bijzondere band met zijn opa, is empathisch, zorgzaam en een luisterend oor. Hij is vrijwilliger bij de dierenvoedselbank, dus dat hij een grote dierenvriend is, spreekt voor zich.

Alexander

En dan is er nog Alexander, een 28-jarige Group Accountmanager bij een grote bierproducent uit Etterbeek. Ook hij is een sportieve avonturier. Zo doorkruiste hij de Dolomieten op de fiets en heeft hij er al een marathon op zitten. Zijn tweede zou hij graag lopen in een wereldstad, om dan met de fiets de Alpen in te trekken. Hij zoekt iemand die even sportief en gedreven is als hij, iemand die samen met hem volop voor het leven wil gaan. Een leven waarin ze beiden succesvol kunnen zijn, maar waar ze ook met volle teugen van kunnen genieten!

Isabelle

Tot slot is er de positieve en ambitieuze Isabelle, een 26-jarige hotelmanager uit Mechelen. Ze is perfectionistisch en wil zowel op het werk als in haar vrije tijd dat iedereen het naar zijn zin heeft. Ze is op zoek naar een man die graag plezier maakt en met wie ze voluit van het leven kan genieten. Maar even belangrijk vindt ze het om vrijheid te hebben en af en toe haar eigen ding te kunnen doen.

Bekijk ‘Blind Getrouwd’ op maandag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top