Nieuwe werelden te ontdekken op Disney+ in september

Series | Net als elke maand heeft Disney+ in september heel wat nieuws in petto voor de abonnees, van sprookjesachtige nieuwe werelden tot horror en de terugkeer van ’s werelds bekendste familie.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Little Mermaid

'The Little Mermaid', van de visionaire filmmaker Rob Marshall, is een live-action bewerking van Disney's geliefde animatieklassieker over Ariel, de jonge zeemeermin met een hang naar avontuur. Ariel is de jongste en rebelse dochter van koning Triton die dolgraag wil weten hoe de wereld boven water eruitziet. Als ze stiekem een bezoek aan het oppervlak brengt, wordt ze smoorverliefd op de knappe prins Eric. Ondanks het verbod van haar vader, besluit Ariel haar hart te volgen en sluit ze een deal met de boosaardige zeeheks Ursula, maar daardoor brengt ze wel haar leven, en haar vaders kroon, in gevaar.

'The Little Mermaid' is geregisseerd door Rob Marshall en geproduceerd door Marc Platt, Lin-Manuel Miranda, John DeLuca en Rob Marshall. Het scenario is van David Magee. Waarschuwing: Bevat flitsende beelden die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

Ontdek ‘The Little Mermaid’ vanaf 6 september op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

The Kardashians – seizoen 4

De Kardashians zijn nog steeds de beroemdste familie ter wereld. 14 jaar lang al leiden ze hun levens voor de cameralenzen, en iedereen wil alles over hen weten. Of dat denken ze toch. De Kardashians beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Het doel van de nieuwe reeks is om de beroemde familie opnieuw aan ons voor te stellen. In de loop der jaren zijn ze gegroeid en veranderd, en dat allemaal onder onze ogen. Nu zijn ze een nieuwe familie en hebben ze een ander verhaal te vertellen.

Ontdek het vierde seizoen van ‘The Kardashians’ vanaf 28 september op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Elemental

De film ‘Elemental’, van Disney en Pixar, speelt zich af in Elementenstad, waar vuur-, water-, aarde- en luchtbewoners naast elkaar leven. Ember, een stoere, pittige, vurige jonge meid wordt vrienden met de grappige en sullige go-with-the-flow Wade, en krijgt daardoor een heel andere kijk op hun wereld. Geregisseerd door Peter Sohn (‘The Good Dinosaur’, kortfilm ‘Partly Cloudy’), geschreven door John Hoberg, Kat Likkel en Brenda Hsueh, geproduceerd door Denise Ream (‘The Good Dinosaur’, ‘Cars 2’).

Ontdek ‘Elemental’ vanaf 13 september op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Welcome to Wrexham - seizoen 2

In 'Welcome to Wrexham' leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footballclub ter wereld te runnen. In 2020 kopen Rob en Ryan samen de Red Dragons uit de vijfde klasse, in de hoop van Wrexham AFC een succesverhaal te maken waar de hele wereld achter kan staan. De kopzorgen? Rob en Ryan hebben geen ervaring met football of met samenwerken. Van Hollywood tot Wales, van het veld tot de kleedkamer, van het kantoor tot de pub, deze docuserie volgt Rob en Ryans spoedcursus in het bezitten van een footballclub, en het onvermijdelijke lot van een team en een stad die op twee acteurs rekenen om wat hoop en verandering te brengen bij een gemeenschap die dat goed kan gebruiken.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Welcome to Wrexham’ binnenkort op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top