Sciencefiction en verborgen geheimen vullen de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus van september

Films |

Van technologische intelligentie tot grote mysteries, je ziet het allemaal in de nieuwe Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Ontdek hier al het nieuws dat in september voor je klaar staat.

Door MF

Deel dit nieuws

SF8

Deze sciencefictionserie neemt je mee naar de nabije toekomst, waar mensen dromen van een perfecte samenleving door de technologische vooruitgang. Virtuele realiteit, robotten en kunstmatige intelligentie, het is er allemaal maar normaal. Tegelijk zorgt al dat technologisch geweld ook voor ongewenste neveneffecten. Een verpleegrobot raakt in de war, de toekomst wordt iets te accuraat voorspeld en dankzij dure antilichamen worden de mensen standaard 100 jaar. De vraag is of een perfecte samenleving op die manier wel haalbaar is.

'SF8' is vanaf 10 september beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus en op de zender Pickx+.

Iraq's Secret Sex Trade

Een undercoveronderzoek rond de sjiitische geestelijken in enkele heiligdommen legt een heel netwerk van uitbuiting bloot. Jonge meisjes en vrouwen worden er gevangen in de prostitutie door de religieuze elite. Met getuigenissen van slachtoffers en beelden uit ongekende undercoverfilms onthult deze documentaire hoe kinderen van nog geen tien jaar uitgehuwelijkt worden voor het plezier van de mannen.

'Iraq's Secret Sex Trade' is vanaf 26 september beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Decision to Leave

Een man stort van een bergtop in Zuid-Korea recht zijn dood in. Is hij zelf gesprongen of geduwd? Detective Hae-joon gaat op onderzoek uit en heeft al een eerste hoofdverdachte in het vizier: de mysterieuze weduwe. Hoe verder zijn onderzoek naar de vrouw vordert, hoe meer hij vast komt te zitten.

'Decision to Leave' is vanaf 14 september beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Return to Dust

De bescheiden Ma en de verlegen Cao zijn verstoten door hun families en zijn gedwongen om met elkaar te trouwen. Om te kunnen overleven, moeten ze samenkomen en een huis voor zichzelf bouwen. Zo ontstaat er een tedere liefde tussen hen.

'Return to Dust' is vanaf 29 september beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek alle nieuwe films en series in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top