Klaar voor een laatste les seksuele voorlichting?

Films |

Fan van Engelse humor? Stip dan alvast 21 september aan in je kalender, want dan wordt het vierde en laatste seizoen van 'Sex Education' gelanceerd. Inderdaad, jammer maar helaas, het laatste seizoen. Tijd om een traan weg te pinken dus: na het einde van 'The Witcher', 'Miss Maisel', 'Succession' en nog zoveel andere toppers zeggen nu ook Otis en zijn vrienden vaarwel.

Door MF

Deel dit nieuws

Kroniek van een onaangekondigd succes

In 2019, toen het eerste seizoen van 'Sex Education' op de streaminggigant met het bekende 'toedoem'-geluidje verscheen, werd de serie zonder veel toeters en bellen gelanceerd. Uiteraard hoopte Netflix op succes, maar ze hadden nooit gedacht dat deze serie, die met een veel lager budget dan de publiekslievelingen is gemaakt, een van hun paradepaardjes zou worden. En toch, in slechts een paar dagen tijd ging de serie over alle lippen en werd Otis Milburn de jongste en bekendste sekstherapeut van de planeet.

Sea, sex, and fun

Maar waarom houden we eigenlijk zo van de perikelen van deze tieners die hun seksualiteit ontdekken? Waarschijnlijk omdat alles gewoon perfect klopt, te beginnen met de eclectische cast van aandoenlijke personages. Ongetwijfeld ook omdat de serie ingaat tegen veel tienerreeksen waarin seks centraal staat, maar die vaak veel donkerder zijn, zoals 'Euphoria', 'Elite' of meer recent 'The Idol'. Ook in 'Sex Education' wordt veel over seks gepraat, maar het blijft altijd grappig en ontroerend.

Happy end?

Zouden we een happy end voor de tieners van Moordale mogen verwachten? Komen Otis en Maeve er eindelijk uit? Zal Otis erin slagen om een beetje meer voor zichzelf en minder voor de anderen te zorgen? Zoals je kunt zien in onderstaande teaser, blijft Netflix opzettelijk op de vlakte. Het resultaat? Op 21 september zullen heel wat fans aan het scherm gekluisterd zitten!

'Sex Education, seizoen 4' is vanaf 21 september op Netflix te zien. Geniet van Netflix en vele andere content via de 'All Stars'-optie van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top