'We’re the Millers': nog steeds een geweldige komedie met een even geweldige cast

Films | Tien jaar geleden kwam ‘We’re the Millers’ uit in de cinemazalen. Deze komedie met Jason Sudeikis en Jennifer Aniston in de hoofdrollen was een wereldwijd succes en daar had het verhaal, maar ook de topcast, heel wat mee te maken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘We’re the Millers’ maken we kennis met David Burke (Jason Sudeikis), een dertigjarige man die zich bezighoudt met drugsdealen op kleine schaal. Op een dag krijgt hij de opdracht om een grote hoeveelheid cannabis op te halen in Mexico. David weet dat hij als alleenstaande man niet zomaar de grens met Mexico kan oversteken zonder gecontroleerd te worden. Hij trommelt daarom enkele personen uit zijn omgeving op die hem moeten helpen door samen een fictief gezin te spelen. Wie die personen zijn en wie hen vertolkt, lees je hieronder.

Jason Sudeikis

Jason Sudeikis speelt de rol van David Burke. Burke komt op het idee om een fictief gezin te vormen nadat hij ziet hoe gezinnen doorgaans betrouwbaarder overkomen voor de plaatselijke autoriteiten. De man is vrij manipulatief en geeft ook niet om een leugentje meer of minder.

Sudeikis voelt zich duidelijk in zijn nopjes in zijn rol. Enkele jaren voordat ‘We’re the Millers’ uitkwam, was hij ook te zien in ‘Horrible Bosses’ (ook met Jennifer Aniston) en nadien in de populaire serie ‘Ted Lasso’. Met die laatste serie won Sudeikis al tal van prijzen.

Jennifer Aniston

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston speelt in deze prent de rol van Rose O'Reilly, een stripster die aan lager wal dreigt te geraken. Rose speelt in het fictieve gezin van David de moederkloek en dat staat haaks op wie ze in het echte leven is. De klus betaalt goed, dus doet ze maar al te graag mee. Aniston heeft blijkbaar een boontje voor komediefilms met een hoek af. De Amerikaanse actrice was ook al te zien in ‘Just Go With It’ (2011), ‘Horrible Bosses’ (2011) en ‘Horrible Bosses 2’ (2014). In die laatste twee films speelt Jason Sudeikis overigens ook mee.

Will Poulter

Will Poulter speelt in ‘We’re the Millers’ de rol van Kenny Rossmore: een nogal knullige jongeman die tevens de buur is van David. Hij voegt zich zonder al te veel vragen te stellen bij het nieuwe en fictieve gezin en maakt hierdoor een bijzondere reis mee. Poulter zette zichzelf dankzij deze rol helemaal op de kaart als jonge en beloftevolle acteur. In 2015 was hij bijvoorbeeld te zien in ‘The Revenant’, in 2019 in ‘Midsommar’ en in 2023 in ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’.

Emma Roberts

In het fictieve gezin in ‘We’re the Millers’ zit ook een fictieve dochter: Casey Miller. Dit personage wordt gespeeld door Emma Roberts. Roberts zet een rebelse tiener neer die niet op haar mondje gevallen is. Dat laatste blijkt overigens een kwaliteit te zijn waarmee ze het geheim van de "familie" weet te bewaren. Roberts draait al enkele jaren mee in Hollywood. Ze was te zien in ‘Nancy Drew’ in 2007, ‘Adult World’ in 2013, ‘Who We Are Now’ in 2019 en het twaalfde seizoen van de anthologieserie ‘American Horror Story', namelijk ‘American Horror Story: Delicate’.

Ontdek ‘We're the Millers’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top