Waan je even op vakantie dankzij deze films op Netflix

Films | Zet het regenweer bij jou ook een domper op de vakantievreugde? Geen nood, want op Netflix prijken immers enkele films die je het gevoel kunnen geven ergens anders te zijn. Welke dat zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eat Pray Love

‘Eat Pray Love’ is gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van de Britse schrijfster Elizabeth Gilbert. In zowel het boek als de film maken we kennis met de schrijfster die eigenlijk alles heeft wat ze zich kan wensen, maar zich toch ongelukkig voelt. Ze besluit te scheiden van haar man en alleen op reis te vertrekken, op zoek naar geluk. De schrijfster bezoekt Italië, India en Indonesië en leert in elk van deze landen heel wat meer over zichzelf en de wereld.

‘Eat Pray Love’ is de ideale film voor eenieder die niet enkel op reis gaat voor een strandvakantie, maar ook om de lokale cultuur op te snuiven. Dat doet het hoofdpersonage (gespeeld door Julia Roberts) in deze film immers ook, en met succes!

Ontdek ‘Eat Pray Love’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Lost in Translation

In deze film van de Amerikaanse regisseur Sofia Coppola zien we hoe Harris (Bill Murray) en Charlotte (Scarlett Johansson) allebei in de Japanse hoofdstad Tokio verzeild zijn geraakt. Harris is een Amerikaanse filmster die tijdelijk in de stad is omdat hij er een reclamefilmpje moet opnemen, de Amerikaanse Charlotte is dan weer meegereisd met haar man die tegelijkertijd een workaholic als fotograaf is. Ze ontmoeten elkaar in de bar van hun hotel en worden vrienden. Ze besluiten vervolgens om samen Tokio te ontdekken.

‘Lost in Translation’ is een bijzondere film. Er is al veel gezegd en geschreven over de chemie tussen beide hoofdpersonages, maar wij vinden de setting waarin het verhaal zich afspeelt, de straten van megastad Tokio, minstens even indrukwekkend.

Ontdek ‘Lost in Translation’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

The Rental

Twee jonge koppels hebben een weekend geboekt in een prachtig vakantiehuisje in de natuur. Ze hebben het er aanvankelijk prima naar hun zin, maar dan merken ze enkele vreemde zaken op. Het viertal komt via allerlei huiveringwekkende ontdekkingen tot het besef dat ze niet zo alleen zijn als ze hadden gedacht… of hadden gehoopt.

‘The Rental’ is het regiedebuut van Dave Franco: de jongere broer van de Amerikaanse acteur James Franco die eerder al in ‘21 Jump Street’, ‘Bad Neighbours’, ‘Day Shift’ en de ‘Now You See Me’-filmfranchise heeft meegespeeld. Dave Franco koos er in deze film voor om een gezellig weekendje uit om te toveren in een onheilspellende gebeurtenis.

Ontdek ‘The Rental’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

A Tourist’s Guide to Love

Amanda Riley (Rachael Leigh Cook) werkt bij een Amerikaans reisbureau. Ze wordt op een dag aan de kant gezet door haar vriendje en besluit vervolgens om naar Vietnam te trekken voor het werk. Daar leert ze de vrijgevochten gids Sinh Thach (Scott Lee) kennen die haar opnieuw kan laten dromen van passionele liefde en romantiek. Wie naar deze film kijkt, zal zijn of haar hart kunnen ophalen aan het romantische verhaal, maar ook aan het prachtige en avontuurlijke leven in Vietnam.

Ontdek ‘A Tourist’s Guide to Love’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top