Musicalspektakel 'One More Night' tovert de zomerzon weer even tevoorschijn

Muziek |

Vorige zomer ging het dak eraf van de Proximus Pop-up Arena in Middelkerke toen daar ‘One Night Only’ plaatsvond. Een spetterend muziekspektakel dat het beste van alle populaire musicals samenbalt in één event. Daar wordt dit weekend een vervolg aan gebreid met ‘One More Night’. Een ideaal familie-alternatief voor deze druilerige vakantiedagen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Liefhebbers van musicalklassiekers als ‘Mamma Mia’, ‘Rent’, ‘Hairspray’, ‘Grease’, ‘The Rocky Horror Picture Show’ of ‘Priscilla’ nemen er maar best de agenda bij, want voor hen staat er dit weekend een niet te missen evenement op het programma: ‘One More Night’ in de Proximus Pop-up Arena te Middelkerke. Een ideaal alternatief voor deze regenachtige, kille zomerweken. Entertainment voor jong en oud, dat geheid weer de zon tevoorschijn tovert, al was het maar figuurlijk.

Deze organisatie van Deep Bridge verzamelt heel wat musicaltalent om een eigenzinnige musicalmedley te brengen van de bekendste meezingers. Verwacht swingend showballet, straffe stemmen en een strak ingespeeld live orkest. Zelfs als publiek speel je een rol, want je wordt aangemoedigd om volop mee te participeren in de feestelijkheden. Smeer die stembanden dus maar!

Topcast

Op de planken geven onder andere Ann Van den Broeck, Michiel De Meyer, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en Isabelle Heremans het beste van zichzelf. Ann Van den Broeck is een van de grote namen uit de Vlaamse musicalbizz. Ze kroop eerder al in de huid van onder andere Marilyn Monroe voor de voorstelling ‘Goodbye Norma Jean’, ze schitterde als hoofdrolspeelster in ‘Evita’, als Belle in ‘Belle en het Beest’, als Assepoester, als Marie Antoinette en enkele jaren geleden in de Britse productie ‘Flashdance’. Ervaring te koop dus.

Op ‘One More Night’ mag ze zich nogmaals uitleven in een oeuvre dat ze maar al te goed kent, want ook ‘Mamma Mia’ en ‘Grease’ staan op haar palmares. Voor haar persoonlijk bovendien een mooie overwinning, want vorig jaar deze tijd werd bij haar een borsttumor gevonden, na een zware therapie is ze net op tijd hersteld om op zaterdag 5 augustus het beste van zichzelf te geven in de Proximus Pop-up Arena.

‘One More Night’ vindt op zaterdag 5 augustus plaats in de Proximus Pop-up Arena te Middelkerke. De festiviteiten beginnen vanaf 20u. Tickets zijn nog steeds beschikbaar, vanaf 30 euro/stuk. Meer info vind je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top