Dit zijn de meest geliefde personages uit 'Guardians of the Galaxy'

Films | Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'. Om helemaal in de sfeer te komen, somt Pickx even de meest geliefde personages van de films op. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het derde en laatste deel in de avonturen van de 'Guardians of the Galaxy', geregisseerd en geschreven door James Gunn, verschijnt woensdag 2 augustus op Disney+. Fans worden herenigd met Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff en Vin Diesel.

In het laatste deel van de trilogie raakt onze favoriete bende gewend aan het leven op de planeet Knowhere. Maar het duurt niet lang voordat hun dagelijkse leven wordt verstoord door echo's uit Rockets turbulente verleden. Peter Quill, die nog steeds lijdt onder het verlies van Gamora, moet zijn team verzamelen voor een gevaarlijke missie om Rockets leven te redden. Een missie die, als hij niet wordt uitgevoerd, wel eens het einde zou kunnen betekenen van de Guardians zoals we ze kennen.

Rocket

Dit derde deel van 'Guardians of the Galaxy' draait vooral om het personage Rocket Raccoon. Bradley Cooper herneemt zijn rol als de boze, onbegrepen wasbeer en levert zijn beste prestatie tot nu toe, terwijl James Gunn een van de beste karakterbogen voor een held in het Marvel Cinematic Universe (MCU) schrijft.

Rocket is het kloppende hart van de film. We ontdekken dat hij als proefkonijn heeft gediend en daarbij bijna het leven liet. Rocket is altijd al een hilarisch onderdeel van de franchise geweest, maar hier zien we hem in een ander licht. 'Guardians of the Galaxy Vol.3' maakt van hem een van de meest complexe en sympathieke personages. Dat bevestigt alleen maar meer dat hij een van de meest geliefde personages is uit het MCU.

Star-Lord (Peter Quill)

De eerste 'Guardians'-film maakte van Chris Pratt een echte filmster. De acteur was grappig en charmant als Peter Quill, alias Star-Lord, en zijn prestaties zijn in de loop der jaren alleen maar beter geworden. In 'Guardians 3' belandt Peter in een zware depressie na het verlies van Gamora, waardoor zijn rol als leider van de Guardians in gevaar komt.

Maar Chris' personage werkt hard aan zichzelf in de film. Hoewel hij nog even zot is als altijd, is Peter veel helderder en neemt hij zijn rol als leider meer dan ooit op zich. Het is een mooie ontwikkeling voor het personage en een die hem des te sympathieker maakt voor de kijkers, die hem hebben zien groeien van onvolwassen tiener tot bekwame leider.

Drax

Sinds Dave Bautista in de eerste film te zien was als Drax, is hij gegroeid als acteur. Het is niet overdreven om te zeggen dat hij de beste worstelaar-acteur in Hollywood is, zeker nadat we hem hebben gezien in projecten als 'Blade Runner 2049' en 'Knock at the Cabin'.

'Guardians 3' brengt nieuwe ontwikkelingen in het personage van Drax. De film geeft meer invulling aan zijn personage en laat nieuwe facetten van zijn maffe persoonlijkheid zien. In combinatie met zijn hilarische dynamiek met Mantis en Quill en zijn unieke kijk op dingen, wordt Drax een van de beste onderdelen van de derde film en een van de sympathiekste personages uit de saga.

Cosmo

Cosmo is een extreem intelligente labrador met paranormale gaven. In 1966 werd ze de ruimte ingestuurd door de Sovjet-Unie als onderdeel van het ruimteverkenningsprogramma. Ze werd gevonden door de Collector, die haar tentoonstelde in zijn museum op Knowhere, waar ze een ketting kreeg waarmee ze telepathisch met anderen kon praten. Nadat het museum was vernietigd door de Power Stone, werd Cosmo bevrijd en leefde ze verder in vrijheid op Knowhere.

Tien jaar later werd ze herenigd met de Guardians of the Galaxy en voegde ze zich officieel bij hun team terwijl ze werkten aan de wederopbouw van Knowhere. Cosmo, gespeeld door (stem)actrice Maria Bakalova, krijgt misschien niet veel schermtijd, maar ze is zo lief dat fans meer van haar willen zien.

Groot

We hebben het meest iconische personage van de serie voor het laatst bewaard. Vin Diesels Groot is ongetwijfeld dé held van de eerste twee films. Maar in dit derde deel wordt Groot helaas naar de achtergrond gedrongen zodat andere personages de kans krijgen om te stralen. Toch blijft Groot een van de meest innemende en hilarische personages uit de saga.

Ontdek 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' op Disney+ via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top