Van ‘The Bear’ tot ‘Star Wars’, deze nieuwigheden komen in augustus naar Disney+

Series | Disney+ komt in de tweede helft van de zomer op de proppen met nieuw kijkvoer in de vorm van nieuwe seizoenen van je favoriete series, een recente superheldenfilm en een nieuw hoofdstuk in het ‘Star Wars’-universum.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Bear – seizoen 2

Het tweede seizoen volgt Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) terwijl ze hun broodjeszaak omtoveren tot een plek van de bovenste plank. Terwijl ze het restaurant helemaal strippen, onderneemt de groep hun eigen transformerende reis, waarbij ze elk gedwongen worden om het verleden onder ogen te zien en na te denken over wie ze in de toekomst willen zijn.

Natuurlijk blijkt het enige wat moeilijker is dan het runnen van een restaurant het openen van een nieuw restaurant. Het team moet jongleren met de krankzinnige bureaucratie van vergunningen en aannemers, en de schoonheid en creatieve kwelling van menuplanning. De overgang brengt ook een nieuwe focus op gastvrijheid met zich mee. Het hele personeel wordt gedwongen om op nieuwe manieren samen te komen en de grenzen van hun capaciteiten en relaties op te zoeken, maar ze leren ook wat het betekent om dienstbaar te zijn, zowel naar de gasten toe als naar elkaar.

Ontdek het tweede seizoen van ‘The Bear’ op Disney+ vanaf 2 augustus.

Star Wars: Ahsoka

Ahsoka’ speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano, terwijl zij een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Ontdek ‘Star Wars: Ahsoka’ op Disney+ vanaf 23 augustus.

 

Only Murders in the Building – seizoen 3

Het verhaal van Charles, Oliver en Mabel gaat verder tijdens hun onderzoek naar moorden in Arconia.

Ontdek het derde seizoen van ‘Only Murders in the Building’ op Disney+ vanaf 8 augustus.

 

Guardians of the Galaxy Vol. 3

In ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ van Marvel Studios ziet onze geliefde groep buitenbeentjes er een beetje anders uit. Peter Quill (Chris Pratt), die nog steeds lijdt onder een verschrikkelijk verlies, moet zijn team bijeenbrengen en beginnen aan een riskante missie vol actie om het universum te verdedigen en Rocket te beschermen. Ondertussen dreigt een nieuwe, onvoorspelbare kracht de Guardians voorgoed ten val te brengen. ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ is geschreven en geregisseerd door James Gunn.

WAARSCHUWING: Sommige lichtflitsen kunnen storend zijn voor lichtgevoelige kijkers.

Ontdek ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ op Disney+ vanaf 2 augustus.

Disney+ is beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top