Feest mee met Vlaanderen Muziekland dankzij Pickx+!

Films | Exact 9 jaar na de laatste uitzending is Vlaanderen Muziekland terug van nooit weggeweest. Warm je stembanden op en brul mee met de beste hits van je favoriete artiesten tijdens hun tour door Vlaanderen. Hosts Katja Retsin en Sverre Denis brengen het feestje naar een hele reeks steden en gemeenten en naar elke Vlaamse huiskamer via Pickx+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf juli 2023 trekt de muzikale karavaan van 'Vlaanderen Muziekland' opnieuw door Vlaanderen. Hosts Katja Retsin en Sverre Denis strijken neer in 8 steden en gemeenten met nodige zomerse sfeer, ambiance en heerlijke optredens. Per stad of gemeente brengen zo’n 7-tal artiesten hun grootste hits, maar evengoed hun allernieuwste singles. Het gratis evenement verwelkomt graag de inwoners van de gaststad of -gemeente, maar ook alle andere muziekliefhebbers van over geheel Vlaanderen. Zet je favoriete concerten in je agenda en zak af naar Dendermonde, Kortrijk, Aalst, Lommel, Bilzen, Tienen, Maaseik en Brugge

  • 14/7 Hertog Janplein, Lommel met oa Gunther Neefs, Natalia, Stan Van Samang en Sandra Kim
  • 28/7 Marktplein, Bilzen met oa Ozark Henry, Gio Kemper, Belle Perez, Margriet Hermans en Lady Linn
  • 24/8 Grote Markt, Tienen met oa 2 Fabiola, Maksim, Sylver, Willy Sommers en Laura Lynn
  • 26/8 Marktplein, Maaseik met oa Erik Goossens, Olivia en The Starlings
  • 16/9 Grote Markt, Brugge met oa Aaron Blommaert, Slongs Dievanongs, Mama's Jasje en Lady LinnWie fysiek niet aanwezig kan zijn, geen nood. Ook nu zijn de optredens te bewonderen vanuit de huiskamer, waardoor de kijker ook daar op de eerste rij kan meegenieten, -zingen en -dansen op de muziek van de populairste artiesten van het moment. Waar vroeger het muziekprogramma te zien was op Eén, verzorgt nu Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus, de uitzending. Vanaf donderdag 13 juli 2023 zijn de optredens telkens op donderdag te zien vanaf 21u15, met heruitzendingen op zondag om 12u en 22u15 én dinsdag omstreeks 18u.

Meer info vind je terug op de site van Vlaanderen Muziekland!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top