Herbeleef Les Ardentes 2023 dankzij de Pickx VOD-catalogus

Les Ardentes | Helaas! Les Ardentes 2023 zit er alweer op! Het Belgische festival moest een dag vroeger de deuren sluiten, maar werd toch duchtig gesmaakt. Kon je er niet bij zijn? Geen probleem, want dankzij de Pickx VOD-catalogus kan je toch de beste shows van Les Ardentes vanop de eerste rij meemaken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kaaris

Kaaris liet er geen gras over groeien en opende zijn show met ‘Zoo’: een zeer intense song waarin hij alle hiphopregisters meteen opentrok. Het publiek vond dat allemaal meer dan oké en zong de lyrics van dit ‘Zoo’ (en alle andere songs) luidkeels mee. Het werd heel even stil toen Kaaris de deunen van ‘Kalash’ liet weerklinken. Dit lied werd in samenwerking met Booba gemaakt: een andere Franse rapper met wie hij al geruime tijd overhoop ligt.

Gelukkig stond de festivalweide op dat moment al zodanig in lichterlaaie dat ook daar duchtig op werd gedanst. De Fransman had overigens nog een verrassing in petto: Kalash Criminel. Deze metgezel kwam ‘Arrêt du Coeur’ zingen: de eerste song die ze samen maakten.

Herbeleef het optreden van Kaaris op Les Ardentes via deze link.

Omah Lay

Omah Lay bewees op Les Ardentes nogmaals dat hij zijn status als muzikaal toptalent meer dan waard is. Hij liet zijn gevoelige, enigmatische afropop op de festivalgangers los en die genoten met volle teugen. Omah Lay zorgt voor een frisse wind doorheen de scène en zal zeker nog hoge toppen scheren.

Herbeleef het optreden van Omah Lay op Les Ardentes via deze link.

Caballero & JeanJass

Caballero & JeanJass zorgden voor een onvergetelijke show op Les Ardentes. Deze twee Brusselse rappers zijn goed bevriend met Roméo Elvis, Rim’K en zelfs Kaaris en deden jan en alleman dansen op hun fijne Franstalige hiphopsongs. De voornoemde vrienden (Roméo Elvis, Rim’K en Kaaris) kwamen ook nog even op het podium om de kers op de Brusselse feesttaart te zetten. Caballero & JeanJass besloten hun fans extra te trakteren door enkele nieuwe songs te delen.

Herbeleef het optreden van Caballero & JeanJass op Les Ardentes via deze link.

Le Juiice

Le Juiice is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Deze hiphopartieste uit Ivoorkust hoort in hetzelfde rijtje thuis als Cardi B, Meghan Thee Stallion en Missy Elliott, maar is volgens haar fans nog indringender met haar teksten. Ze heeft momenteel nog niet dezelfde aura als deze Amerikaanse vrouwelijke rappers, maar maakte dat meer dan goed met een indrukwekkende choreografie en natuurlijk steengoede nummers.

Herbeleef het optreden van Le Juiice op Les Ardentes via deze link.

Luidji

Wie na enkele intense optredens nood had aan wat afkoeling, kon naar de muziek van Luidji gaan luisteren. Deze Franse singer-songwriter en rapper tapt uit een ander vaatje dan de meeste van zijn collega’s en weet bij heel wat mensen een gevoelige snaar te raken. Luidji maakt muziek over relaties en doet op een zeer originele en vernieuwende wijze.

Herbeleef het optreden van Luidji op Les Ardentes via deze link.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top