‘The Age of Pleasure’: Janelle Monáe lost eerste album in 5 jaar

Muziek |

Begin mei kondigde de Amerikaanse artiest Jannelle Monáe de release van hun album ‘The Age of Pleasure’ aan. Na ‘Dirty Computer’ in 2018 brengt dit authentieke nieuwe opus ons ‘Lipstick Lover’. Pickx vertelt je meer!

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘The Age of Pleasure’ komt vrijdag 9 juni uit. In een interview met Zane Lowe op Apple Music 1 zei zanger Janelle Monáe dat hun nieuw album baadt in authenticiteit: “Ik hoop dat mensen het voelen als ze naar de muziek luisteren, het voelen als ze komen kijken naar mijn concerten en in dialoog gaan met mij. Ik heb echt de kans gehad om te evolueren en te groeien en de dingen aan te boren die me plezier brengen, de dingen die ik misschien moet heroverwegen en herwerken.”

‘Lipstick Lover’

Het nieuwe album opent met ‘Float’ en bevat ook een nieuw nummer genaamd ‘Lipstick Lover’. De video voor hun nieuw nummer heeft Monáe samen met Alan Ferguson geregisseerd.


‘The Age of Pleasure’ komt 5 jaar na ‘Dirty Computer’. Het is een album waarin hen zich een Afro-futuristische wereld voorstelt, met tracks die racisme openlijk aan de kaak stellen en de rechten van vrouwen en LGBTQIA+ mensen verdedigen.

Janelle Monáe is ook bekend in de filmwereld. Hen acteerde in een reeks succesvolle films, waaronder de nieuwste Netflix-hit ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ en het gelauwerde ‘Moonlight’, dat onder meer de Oscar voor beste film won in 2017.


Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top