Samantha Jones keert terug in 'And Just Like That'

Films | Sinds de release van 'And Just Like That', de reboot van 'Sex and the City', is er één grote opmerking van de fans: waar is Samantha? Goed nieuws dus, want Kim Cattrall, die de rol van Samantha vertolkte in de originele serie, komt terug! Of toch voor even...

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Canadese actrice Kim Cattrall (66) werd vooral bekend door haar rol als public relations expert Samantha Jones in de baanbrekende serie 'Sex and the City' tussen 1998 en 2004. Ze verscheen daarna in beide vervolgfilms, eerst in 2008 en 2010, maar was opvallend afwezig toen in 2018 de rebootserie 'And Just Like That' werd aangekondigd.

Fans van de originele reeks én de reboot vinden het erg jammer dat de vrijgevochten en hilarische Samantha geen deel meer uitmaakt van het vriendinnengroepje. Kim Cattrall werd dus hard gemist in de reboot. Nu is er echter goed nieuws voor iedereen die Samantha graag nog even terugziet: het gaat gebeuren. Cattrall heeft namelijk op haar eigen Instagramprofiel bevestigd dat ze haar rol terug even van onder het stof haalt tijdens het tweede seizoen van 'And Just Like That'.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Geen interactie

Variety maakte de terugkeer van het personage bekend en verklaarde ook dat de scène in kwestie al drie maanden geleden werd opgenomen. Voor je een gat in de lucht springt, moeten we je even waarschuwen: het gaat maar om één scène waarin de actrice niet eens samen te zien zal zijn met haar (ex-)collega's Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda).

Tijdens het eerste seizoen van 'And Just Like That' spraken Carrie en Samantha met elkaar via sms en werden er plannen gemaakt voor een ontmoeting tussen de twee personages. Zo ver komt het in het tweede seizoen nog niet, maar volgens de berichten is dé terugkeer van Kim Cattrall beperkt tot een telefoongesprek met Carrie. Wat daarin gezegd wordt, moeten we ontdekken in het nieuwe seizoen dat uitkomt op 22 juni

Ontdek 'And Just Like That' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top