Laura Tesoro trapt gloednieuw seizoen van ‘Circle of Live’ (Pickx+) op gang

Films | Vandaag wordt het tweede seizoen van ‘Circle of Live’ afgetrapt. Gastvrouw Charlotte Leysen ontvangt ter ere van deze bijzondere gebeurtenis Laura Tesoro in de studio. En wat blijkt? Tesoro heeft heel wat leuke muziek om te delen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In deze allereerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt de spreekwoordelijke rode loper uitgerold voor Laura Tesoro. Laura Tesoro is een Vlaamse actrice, presentatrice, all-round schermgezicht van VTM en zangeres. Ze werd in 2014 bekend bij het grote publiek dankzij haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’, waarbij ze het schopte tot in de finale. Tesoro bleek over een klok van een stem te beschikken en werd in 2016 geselecteerd om deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival in Stockholm. Ze bracht het nummer ‘What's The Pressure’ en werd tiende met 181 punten.

Na het Eurovisiesongfestival werd ze copresentatrice bij ‘Belgium’s Got Talent’, een talentenshow op VTM. In 2017 mocht ze in de jury zetelen van ‘The Voice Kids’ en daarna presenteerde ze nog talrijke programma’s zoals ‘2 Meisjes op het Strand’ en ‘The Band’. Tesoro was daarna ook te zien in televisieprogramma’s zoals ‘The Masked Singer’ en ‘Een echte job’. In 2021 was ze jurylid in ‘The Voice van Vlaanderen’. Tesoro bleef tijdens dit alles ook bezig met muziek maken. In 2017 bracht ze de singles ‘Higher’ en ‘Beast’ uit en in 2018 deed ze daar ‘Mutual’ bovenop.

In 2019 kwam haar debuutalbum uit: ‘Limits’. Datzelfde jaar kwam ze ook met het populaire nummer ‘Press Pauze’. Laura bleef een bezige muzikale bij want in 2020 kwamen de singles ‘Hold On’ en ‘Strangers’ uit. Dat laatste nummer blikte ze overigens in met Loïc Nottet. In 2022 breidde ze haar muzikale portfolio overigens verder uit met ‘Not Easy’ en ‘We Here’. Dit jaar werkte ze samen met OSKI aan het nummer ‘These Nights’. Dit nummer brengt ze ook in ‘Circle of Live’.

Deze nummers van Laura Tesoro komen aan bod:

  • ‘Press Pauze’
  • 'Mutual'
  • 'Not Easy'
  • 'These Nights'
  • 'We Here'
  • 'Limits'
  • 'Killing Me Softly'
  • 'Hold On'
Bekijk de eerste aflevering van ‘Circle of Live' met Laura Tesoro op 29 mei op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Pickx! 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top