Binnenkort op Streamz: het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’

Series | Vanaf woensdag 5 juli kunnen we naar het tweede seizoen van ‘F*** You Very, Very Much’ kijken. In deze Vlaamse serie zien we hoe drie vrouwelijke dertigers zich een weg door het leven banen en samen heel wat avonturen beleven. Maar wat maakt deze serie zo bijzonder? Pickx legt het je uit

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘F*** You Very, Very Much’ zien we hoe drie vriendinnen An (Frances Lefebure), Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens) hun relatief jonge leven proberen uit te pluizen. In het eerste seizoen kwamen we te weten hoe An haar leven omgooide door plotseling haar relatie stop te zetten, door van job te veranderen en door in te trekken bij haar twee boezemvriendinnen Flo en Violet. Flo was eveneens zoekende en wilde dolgraag actrice worden, terwijl Violet verloofd was. Maar die laatste had ook een affaire en een drankprobleem… De drie dames worstelden met hun dertigjarige bestaan, maar konden gelukkig bij elkaar terecht voor een occasionele schouderklop of welgemeende knuffel. Die zijn ook in het tweede seizoen broodnodig.

In dat tweede seizoen, dat vanaf 5 juli te zien is op Streamz, ontdekken we dat An de liefde opnieuw heeft gevonden en dat Flo wel degelijk een succesvolle actrice is geworden. Zij is samen met haar partner Kato overigens op zoek naar een perfecte zaaddonor voor een toekomstige baby. Violet is nog steeds getrouwd met haar man Joris (Jonas Geirnaert) en lijdt nu een geheel ander leven: ze focust zich steeds meer op haar gezondheid, drinkt niet meer en zingt zelfs in een koor.

Vlaamse topcast

F*** You Very, Very Much’ bevat een op en top Vlaamse cast. Naast Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens maken ook Tiny Bertels, Peter De Graef, Herwig Ilegems, Marleen Merckx en Charlotte Timmers hun opwachting in de serie. De reeks werd geregisseerd door Bert Scholiers en Jonas Geirnaert.

Ontdek 'F*** You Very, Very Much’ vanaf 5 juli op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top