De Meilandjes steken opnieuw de handen uit de mouwen in seizoen 8 van 'Chateau Meiland'

Films | Sinds 20 mei kan je de vrolijkste familie van Nederland opnieuw op Play4 zien. In het nieuwe, achtste seizoen verbouwen de Meilandjes hun eigen villa maar krijgen ze plots een gouden tip van een bevriende aannemer. Pickx zorgt ervoor dat je meteen weer mee bent met de nieuwste afleveringen van deze reeks.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Er is heel wat veranderd in het leven van de familie Meiland sinds de uitzending van het eerste seizoen van 'Chateau Meiland' in 2019. In het eerste seizoen kocht de bekende Nederlandse familie een kasteel in het Franse dorp Beynac op, om het te verbouwen tot een royale bed and breakfast. Na enkele seizoenen verhuisden ze opnieuw naar Nederland, waar ze ook al op verschillende plekken hebben gewoond. Momenteel zitten ze in Noordwijk, een kustgemeente waar Martien en Erica een villa op de kop tikten.

Het programma gooide in Nederland hoge ogen. De commerciële zender SBS6 tekende hoge kijkcijfers op en 'Chateau Meiland' won in 2019 een Gouden TeleVizier-Ring met 55 procent van de stemmen. Daarom kon een achtste seizoen niet uitblijven. Volgens de eerste kijkcijfers keken ruim 890.000 Nederlanders naar het begin van het achtste seizoen, dat je nu ook op Play4 kan volgen.

Grote plannen

In de eerste aflevering zien we dat de verbouwing van hun villa in Noordwijk voorspoedig verloopt, maar de Meilandjes kunnen geen genoeg krijgen van het (ver)bouwplezier. Een bevriende aannemer uit Hengelo geeft hen een gouden tip dat er in zijn buurt een boerenhoeve te koop staat. Het begint opnieuw te kriebelen bij Martien en Erica, maar Maxime en Montana lijken weinig trek te hebben in de verbouwplannen. De beide dochters trekken binnenkort naar hun eigen stek en hebben hun handen vol met verhuisdozen. Daarbovenop wil Erica twee nieuwe honden in huis nemen.

Tijdens hun zoektocht stoten ze bijna toevallig op een pas gesloten pension dat ze kopen en meteen omdopen tot Pension Code Rosé. Het interieur heeft een flinke beurt nodig, want de Meilandjes gruwelen van de gele kleur die je bijna overal in het pand aantreft. Hoe hun verbouwingen aflopen kan je in de volgende afleveringen zien. Op Instagram deelde Maxime Meiland beelden van de opening van Code Rosé, dat begin mei 2023 opende voor gasten.Kijk naar 'Chateau Meiland' elke zaterdag om 20u10 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top