'The Kardashians' krijgen een derde seizoen op Disney+

Films | Kim, Khloé, Kris, Kourtney, Kendall en Kylie openen voor een derde seizoen de deuren van hun villa om ons een kijkje te geven in hun dagelijks leven vol opgestoken kapsels, drama en glitter. Vanaf 25 mei kan je elke donderdag op Disney+ naar de lotgevallen van deze familie kijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kim, Khloé, Kris, Kourtney, Kendall en Kylie zijn opnieuw op het kleine scherm te zien vanaf donderdag 25 mei. Ze laten een seizoen lang zien hoe ze omgaan met het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium. Na het succes van het eerste en tweede seizoen belooft seizoen 3 ook de moeite van het kijken waard te worden. "Ik wou dat ik kon zeggen dat dit een rustiger seizoen zou worden, maar dat is zeker niet het geval", onthulde Khloé Kardashian een paar weken geleden aan de vakpers.

Opvolger

'The Kardashians' volgt in de voetsporen van 'Keeping up with the Kardashians' (KUWTK), maar met een paar aanpassingen. KUWTK gold als een zeer succesvolle reeks en werd ruim twintig seizoenen lang op de Amerikaanse zender E! uitgezonden. In september 2020 stopte de reeks officieel maar namen streamingdiensten Hulu en Star de fakkel over met 'The Kardashians'. De nieuwe reeks bevat volgens kritische fans minder saillante onthullingen en minder drama dan zijn voorganger. Volgens Kim Kardashian was dit juist de bedoeling, want ze wilde haar kinderen en haar privéleven meer afschermen.

Toch moeten fans van de eerste reeks niet wanhopen, want volgens de eerste beelden bevat het nieuwe seizoen opnieuw een reeks sappige scènes. Zo toont het derde seizoen hoe het met Kim gaat sinds haar scheiding met Ye (voorheen gekend als Kanye West). We zullen ook getuige zijn van een gewelddadige ruzie tussen Kourtney en Kim, maar die ruzie wordt al gauw vergeten als Khloé ontdekt dat ze een melanoom in haar gezicht heeft. De diagnose zorgt voor beroering in de hele familie. Kortom, ook dit nieuwe seizoen bevat veel drama, maar ook een glimlach en een traan.

Bekijk het derde seizoen van 'The Kardashians' nu op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top