Idolen en afgoden bij de Streamz-releases van juni

Series | Streamz pakt in juni uit met nieuwe releases vol romantiek, humor en drama. Van een nieuw hoofdstuk van ‘And Just Like That…’ tot een van de meest besproken nieuwe series van het moment, een overzicht van wat je de komende maand op Streamz mag verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

And Just Like That… - seizoen 2

Elf jaar na de laatste ‘Sex and the City’-film, kwam er de vervolgserie ‘And Just Like That…’. Daarin zien we hoe het Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) en hun naasten sindsdien verging. Intussen zijn ze vijftigers, wat een hele resem nieuwe beproevingen met zich meebrengt.

Carrie is aan het begin van de nieuwe serie nog gehuwd met Mr. Big, maar nadat hij door een hartaanval overlijdt, staat haar leven weer op zijn kop. In het eerste seizoen moest ze zien om te gaan met alles dat bij haar nieuwe leven kwam kijken. In het tweede seizoen worden de vriendinnen verder geconfronteerd met huwelijken die op de klippen lopen, kinderen die opgroeien, sociale druk, succes en een steeds veranderende wereld.

Ontdek het tweede seizoen van 'And Just Like That...' vanaf 23 juni op Streamz!

The Idol

De productie van de nieuwe HBO-serie ‘The Idol’ deed al heel wat stof opwaaien. De serie werd gemaakt door niemand minder dan Abel "The Weeknd” Tesfaye en geregisseerd door ‘Euphoria’-maker Sam Levinson. Lily-Rose Depp (dochter van) speelt de rol van een een popidool dat na een mental breakdown weer de hipste en meest sexy ster aan het firmament wil worden. Ze wordt bijgestaan door Tedros (Tesfaye), een goeroe met wie ze een complexe relatie begint, maar die misbruik van haar lijkt te maken.

De serie belooft de donkerste kanten van de muziekbusiness bloot te leggen. De controverse wordt daarbij geenszins geschuwd. Nog voor de release was magazine Rolling Stone al kritisch over de serie, die volgens hun bronnen nogal expliciet zou zijn. Tesfaye en Depp boden de publicatie al het hoofd en willen de serie vooral voor zich laten spreken. Of ‘The Idol’ alle controverse waard is, kan je binnenkort zelf ontdekken.

Ontdek 'The Idol' vanaf 5 juni op Streamz!

Everything I Know About Love

In haar boek ‘Everything I Know About Love’ schreef de Britse auteur Dolly Alderton een fictieve versie van haar eigen twintiger jaren neer. Later vormde ze die vaak hilarische en soms hartverscheurende roman om tot de zevendelige gelijknamige serie. Daarin volgen we Maggie (Emma Appleton), die een Londense woning deelt met vrienden terwijl ze zich een weg banen doorheen de typische mislukte dates, de jobjacht, het hartzeer en de vernederingen die elke twintiger wel moet meemaken.

Alderton werd alom geprezen voor haar scherpe, humoristische pen en haar rake observaties over het leven als twintiger in onze tijd. Naast Appleton (je kan haar kennen van ‘The Witcher’) spelen ook Bel Powley (‘The Morning Show’) en Marli Siu (‘Alex Rider’) mee als Birdy en Nell.

Ontdek 'Everything I Know About Love' vanaf 14 juni op Streamz!

The Righteous Gemstones – seizoen 3

De Gemstones zijn een familie van televisieprekers en megachurch priesters die dankzij de donaties van hun parochie in grote luxe leven. Maar achter de schermen zijn ze helemaal niet zo perfect als hun imago laat uitschijnen. Meer zelfs, ze leiden een leven van zonde, zelfingenomenheid en misdaad.

Deze zwartkomische HBO-serie is bedacht en geschreven door Danny McBride, het brein achter alternatieve hits als ‘Eastbound & Down’ en ‘Vice Principals’, die ook de hoofdrol van Jesse Gemstone voor zijn rekening neemt. In de andere hoofdrollen zien we John Goodman als patriarch Eli, Adam DeVine als jongste telg Kelvin en Edi Patterson als dochter Judy.

Ontdek het derde seizoen van 'The Righteous Gemstones' vanaf 19 juni op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top