‘Hadiemicha’ (MENT TV): ontdek hoe showbizzicoon Micha Marah alles van haar gasten te weten komt

Films | Micha Marah, een grote naam binnen de Vlaamse showbizzwereld, heeft sinds kort een eigen praatprogramma op MENT TV, genaamd ‘Hadiemicha’. In dit programma zien we hoe het showbizzicoon enkele bekende gasten ontvangt en alles van hem of haar te weten wil komen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Micha Marah is een manusje van alles. Deze Turnhoutse dame staat al sinds eind jaren zestig op de planken als ravissante zangeres en mocht België in 1979 vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Jeruzalem. Daarnaast was ze gedurende de jaren tachtig en negentig ook presentatrice en panellid in talrijke tv-programma’s. Marah stond in die tijd overigens ook aan het hoofd van een van de grootste boekingskantoren in Vlaanderen en heeft de carrières van heel wat Vlaamse artiesten helpen lanceren. Ze was ook radiomaakster voor Radio 2. Op die radiozender had ze eigen programma’s zoals ‘Kwistig met muziek’ en ‘Hadiemicha’.

Bekende gasten passeren de revue

Dat laatste radioprogramma heeft een doorstart gekregen op MENT TV. Op deze zender kan je zien hoe Marah enkele week een bekende gast ontvangt en alles van hem of haar te weten wil komen. Micha kreeg Joren Dumont  uit realityprgramma ‘Blind Getrouwd’, al over de vloer maar ook hoogleraar gezondheidseconomie Lieven Annemans passeerde al de revue. In het verleden verwelkomde de presentatrice ook al Guy De Pre, Bart Tommelein, Peter van Asbroeck en nog vele anderen. Morgenavond komt Jean-Pierre Maeren langs, beter bekend als de poppenkoning. Volgende week zondag is het dan de beurt aan bioloog Joeri Cortens, die eerder al opdaagde in VTM-programma ‘Wild van Dieren’ en Play4-programma ‘Het Zijn Net Mensen’.

Bekijk ‘Hadiemicha’ elke zaterdagochtend om 10u00 of elke zondagavond om 21u00 op MENT TV of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top