Deze films en series zijn in juni te zien op Netflix

Films | De Amerikaanse streamingdienst Netflix voegt in de maand juni heel wat niet te missen films en series toe aan zijn catalogus. Welke dat precies zijn, lees je hier.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Never Have I Ever - Seizoen 4

‘Never Have I Ever’ is een Amerikaanse serie waarin we zien hoe de vijftienjarige Indisch-Amerikaanse tiener Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) populair wil worden op haar middelbare school. Ze probeert tegelijkertijd ook om te gaan met de strenge tradities van haar Indiase familie, haar vrienden en alle emoties die door haar lijf gieren. De serie is aan zijn vierde en laatste seizoen toe. Daarin zien we hoe Paxton (Darren Barnet) en Ben Gross (Jaren Lewison) hun comeback maken en hoe Devi daarmee probeert om te gaan.

Bekijk het vierde seizoen van 'Never Have I Ever' vanaf 8 juni op Netflix.

Our Planet II

Enkele weken geleden publiceerde Netflix de eerste trailer van ‘Our Planet II’. In deze nieuwe documentairereeks passeren opnieuw heel wat wilde dieren (en hun strijd om te overleven) de revue. De makers van de serie gebruikten de allernieuwste cameratechnieken om de overlevingsdrang en avonturen van deze dieren in beeld te brengen en konden ook opnieuw beroep doen op de Britse documentairemaker Sir David Attenborough om de beelden van commentaar te voorzien. ‘Our Planet II’ is gemaakt door het team dat ook instond voor ‘Our Planet’ en ‘Planet Earth’ en belooft opnieuw van een torenhoge kwaliteit te zijn.

Bekijk het eerste seizoen van 'Our Planet II' vanaf 14 juni op Netflix.

Black Mirror - Seizoen 6

In deze Britse anthologieserie draait alles om de technologische ontwikkelingen die onze levens vormgeven. Maker Charlie Brooker omschreef technologie ooit eens als “een drug” en dit donkere uitgangspunt is ook de rode draad die doorheen de serie loopt. ‘Black Mirror’ is inmiddels aan zijn zesde seizoen toe. Brooker vertelde dat hij de serie opnieuw moest heruitvinden, maar dat de reeks nog steeds trouw blijft aan zichzelf. De man zou naar verluidt iets meer variatie aan de verhaallijnen hebben toegevoegd zodat de kijker zich niet verveelt. De reeks blijft naar verluidt wel nog steeds op en top ‘Black Mirror’. In dit gloednieuwe seizoen zullen we acteur Aaron Paul te zien krijgen, maar ook Salma Hayek, Michael Cera, Annie Murphy en Zazie Beetz passeren de revue.

Bekijk het zesde seizoen van ‘Black Mirror’ vanaf 16 juni op Netflix.

Extraction 2

In ‘Extraction 2’ zien we hoe geheim agent Tyler Rake (Chris Hemsworth) de vele verwondingen van zijn vorige missie in Bangladesh heeft overleefd. Hij is klaar voor zijn volgende missie en die leidt hem naar een van ‘s werelds dodelijkste gevangenissen. De missie loopt niet zoals verhoopt en daardoor wordt Tyler plotseling zelf een doelwit. ‘Extraction 2’ is het vervolg op de allereerste ‘Extraction’-film die in 2020 uitkwam. De filmfranchise is bedacht door Joe en Anthony Russo: twee broers die in Hollywood al hoge ogen hebben gegooid met hun filmprojecten voor Marvel. Zij baseerden zich voor de verhalen van de ‘Extraction-films’ op de graphic novel ‘Ciudad’ van Ande Parks.

Bekijk ‘Extraction 2’ vanaf 16 juni op Netflix.

The Witcher - Seizoen 3

De beroemde ‘The Witcher’-serie is komende maand aan zijn derde seizoen toe. In dit seizoen zal Geralt of Rivia (Henry Cavill) Siri trachten te beschermen tegen alles en iedereen die haar dood wil. De krachten van Siri worden alsmaar sterker en dat baart Geralt zorgen. Acteur Henry Cavill zal dit seizoen voor de laatste keer in de huid kruipen als Gerald of Rivia en de man krijgt naar verluidt een spetterend afscheid. De volgende jaren zullen we Liam Hemsworth de rol van Geralt zien vertolken.

Bekijk het derde seizoen van ‘The Witcher’ vanaf 29 juni op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.Je Netflix-account delen?

Een Netflix-account is bedoeld om te worden gedeeld in één huishouden (mensen die op dezelfde locatie wonen als de accounteigenaar). Personen die niet tot je huishouden behoren, moeten hun eigen account maken om Netflix te kijken. Voor meer informatie, aarzel niet om een kijkje te gaan nemen op het Netflix Helpcentrum.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top