Het wordt zomers warm in de Proximus VOD-catalogus van juni

Films |

De temperaturen laaien hoog op deze maand. De zon zit daar zeker voor iets tussen, maar Magic Mike ook ... Ontdek 'Magic Mike's Last Dance' en heel wat andere nieuwe films in de Proximus VOD-catalogus.

Door MF

Deel dit nieuws

Avatar: The Way of Water

14 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, hebben Jake (Sam Worthington) en Neytiri (Zoë Saldana) hun thuis gevonden in het regenwoud van Pandora. In 'Avatar: The Way of Water' moeten ze vluchten van de RDA-mijnwerkers en dus ook hun thuis verlaten. Maar met drie Na'vi-kinderen en een geadopteerd mensenkind is dat niet zo makkelijk. Ze komen terecht bij de Metkayina-clan, dat in de buurt van het rif woont. Dat is niet zonder gevaar, want ze kennen hun cultuur en gewoontes helemaal niet.

'Avatar: The Way of Water' is vanaf 20 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Magic Mike's Last Dance

"It’s getting hot in here"… Magic Mike is weer helemaal terug! Deze keer met zijn laatste dans, of niet? De dagen van zijn sexy performances zijn immers voorbij. Totdat zijn zakelijke deal verkeerd liep. Hij gaat dus terug het podium op (yay!) om geld te verdienen. Mike (Channing Tatum) leert er een rijke socialite (Salma Hayek Pinault) kennen, die hem meeneemt naar Londen. Hij krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren ... Maar lukt het Mike om een geweldige performance neer te zetten met allemaal nieuwe dansers?

Magic Mike’s Last Dance’ is vanaf 14 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Super Mario Bros. Movie

"It's-a me, Mario!" Bekijk je favoriete loodgieter op een groter scherm dan je Nintendo. Want de coolste videogamepersonages komen tot leven in hun eigen film. De broers zijn aan het werk aan de waterleiding. Tot ze worden meegesleurd naar een magische wereld door een mysterieuze pijp. Wanneer ze gescheiden worden, gaat Mario op zoek naar Luigi. Met de hulp van Prinses Peach vindt Mario zijn eigen krachten om zijn broer terug te halen.

'Super Mario Bros. Movie' is vanaf 21 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania

The Marvel Cinematic Universe staat niet stil. Na 'Black Panther: Wakanda Forever' staan Ant-Man & The Wasp klaar voor de vijfde fase. In dit vervolg wil Scott Lang (Paul Rudd) zijn eigen verhaal neerschrijven in een boek. Samen met zijn gezin onderzoekt de Avenger het Quantum Realm. Met alle gevolgen van dien. Want zijn familie wordt opgeslokt door een andere dimensie. Lukt het Ant-Man en The Wasp (Evangeline Lilly) om hun familie terug te krijgen?

'Ant-Man & The Wasp: Quantumania' is vanaf 15 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ontdek deze maand ook nog 'Mummies' (14 juni), 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' (15 juni), 'To Leslie' (12 juni), Knor (26 juni) en andere films in de Proximus VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top