Romantiek en liefde vullen je Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus in juni

Films |

Ontdek de nieuwste films en series in je Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Deze maand zetten we ook de beste LGBTQIA+-films en series in de kijker. Lees hier wat er allemaal te streamen valt in juni.

Door MF

Deel dit nieuws

To Leslie

Wanneer Leslie de plaatselijke loterij wint, gaat ze helemaal uit haar dak. Maar zes jaar later is het geld van de alcoholist uit West-Texas helemaal op en leeft ze als een zwerver. Haar zoon is bereid om haar in huis te nemen, op voorwaarde dat ze niet meer drinkt. De motelbediende Sweeney helpt haar terug op het goede pad. Krijgt ze een tweede kans?

'To Leslie' is vanaf 15 juni beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Rifkin's Festival

Deze romantische komedie neemt je mee naar warmere oorden. Het echtpaar Sue (Gina Gershon) en Mort Rifkin (Wallace Shawn) gaat samen naar het Filmfestival van San Sebastian. Ze genieten er van de magie en de charme van de stad. Maar terwijl Sue een affaire heeft met een Franse regisseur, wordt Mort verliefd op een Spaanse schone uit de streek ...

'Rifkin's Festival' is binnenkort beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Love Me

Deze Zweedse romantische dramaserie vertelt het verhaal van drie generaties liefdesverhalen. Wanneer de moeder van het gezin sterft, gaat papa Sten alleen op luxereis. Zijn Dochter Clara is intussen bijna 40 en verlangt naar een gezin. Wanneer ze eindelijk de liefde vindt, lijkt die te mooi om waar te zijn. En dan hebben we nog Aron, hij studeert rechten en gelooft in de eeuwige liefde met zijn huidige vriendin. Maar wat met zijn beste vriendin? In deze film maak je kennis met drie generaties die allemaal een andere kijk op de liefde hebben.

'Love Me' is vanaf 5 juni beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

LGBTQIA+-maand op Pickx+

'LAAT!' is een talkshow met Evy Gruyaert die helemaal in teken staat van Pride Month. We ontdekken hoe gasten als Michelle Hufkens (seksuologe/psychologe), Sam Cloosen (non-binair), Kaper Puttemans (transman) en andere queers het leven ervaren en wat ze zoal meemaken.

'LAAT!' is vanaf 13 juni te zien op Pickx+ (zender 13).

We tonen deze maand ook enkele kortfilms die in het teken van de pride staan. Filmliefhebber Stefanie Tirtichnik gaat in gesprek met de makers of de cast over het verhaal achter deze films en wat hen inspireerde. Gevolgd door de kortfilm zelf.

'The Shorts' is vanaf 20 juni te zien op Pickx+ (zender 13).

In 'Give or Take' komt Kenneth, de vader van Martin (Jamie Effros), uit de kast als gay. Kenneth is heel afstandelijk en deze coming-out maakt het voor Martin niet makkelijk om zijn vader te doorgronden. Ze zijn dan ook niet de beste vrienden. Kenneth wordt verliefd op tuinman Ted (Norbert Leo Butz), en al snel wonen ze samen. Wanneer Kenneth sterft, moet Martin het huis waar zijn vader sinds kort met Ted verbleef, verkopen. We volgen het rouwproces van zowel Martin als Ted om een man die ze zich beiden anders herinneren.

'Give or Take' is vanaf 13 juni beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek alle nieuwe films en series in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top