'Onderhuids' op Streamz: botoxfeestjes met absurde karikaturen

Series | Streamz pakt vanaf vandaag uit met een gloednieuwe originele dramedy, genaamd ‘Onderhuids’, over een luxueuze beautykliniek. Dit is wat je van de nieuwe fictieserie mag verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Plastique Boutique is de beautykliniek bij uitstek voor de rijken en beroemden. Topchirurg Pierre Van Den Heuvel (Carry Goossens) zwaait er de plak. Ooit zal zijn zoon Olivier (Jan Kooijman) de kliniek overnemen. Wanneer de ambitieuze dokter Nisrine Iravani (Idalie Samad) wordt aangenomen, stuurt dat de machtsstructuren in het ziekenhuis danig in de war. In haar hoofd botst het met Olivier, van wie ze vindt dat hij alles in zijn schoot geworpen kreeg, maar haar buikgevoel zegt iets anders. En zij heeft heel andere toekomstplannen voor de kliniek.

Andere vaste personages zijn anesthesist Sophie (Amaryllis Uitterlinden), chirurg Stan (Dries De Sutter), receptioniste en flapuit Elodie (Elodie Gabias) en vaste klant Kevin (Aaron De Groeve), die vaak aan de receptie staat te keuvelen. De trailer belooft absurde karitakuren, botoxfeestjes, stoute dromen en mislukte operaties.

De cast

Carry Goossens kennen we vooral als Oscar in ‘F.C. De Kampioenen’ en Jef in ‘Lili en Marleen’, maar zijn CV is ellenlang. Sinds 1982 is hij alomtegenwoordig op de Vlaamse televisie. Recent acteerde hij nog in de jeugdfilm ‘Zeppos – Het Mercatorspoor’ en de komedie ‘De zonen van Van As – De cross’. Zijn zoon wordt vertolkt door Jan Kooijman, die in ons land nog het best bekend is door zijn carrière als danser. Hij zetelde in de jury van programma’s als ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Dancing with the Stars’. Maar naast danser is Kooijman ook een prominent acteur. Zo werd hij bij onze noorderburen bekend als Danny de Jong in de soap ‘Goede tijden, slechte tijden’.

De Iraans-Belgische Idalie Samad maakte haar debuut in de Ketnetserie ‘Campus 12’ en speelde nadien vaste rollen in ‘De Buurtpolitie’ en ‘Familie’. Ze speelde een gastrol in de vorige generatie van ‘Dertigers’, en kreeg in de nieuwe versie een van de hoofdrollen toebedeeld. Elodie Gabias kan je dan weer vooral kennen van haar Instagram- en TikTok-pagina’s, waar ze onbeschaamd en eerlijk de draak steekt met schoonheidsidealen, influencers en vooral zichzelf. Ook Aaron De Groeve maakte eerst online naam, voor hij een rol kreeg in ‘Thuis’.

Het beroemde clienteel van de kliniek wordt gespeeld door een resem gastacteurs, van (musical)acteur Jan Schepens en reality ster Pommeline Tillière ('Temptation Island') tot DJ en zangeres Anouk Matton ('Chasing Beauty'), Tuur Roels ('Mega Mindy') en Salahdine Ibnou Kacemi ('Grond').

Ontdek 'Onderhuids' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top