De tent opent na finale 'Bake Off Junior' nog een keer

Films | De veertienjarige Fien Lefevere uit Boechout is nog maar net gekroond tot de beste jonge bakker in het derde seizoen van ‘Bake Off Junior’ en zaterdag is het alweer aan volwassenen om de baktent over te nemen. Niet voor een nieuw seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’, maar wel voor een moederdagspecial.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het werd een finale met tonnen girlpower, waar de getalenteerde Fien uiteindelijk als winnaar uit kwam. Haar drielagige stapeltaart was de beste, en dus was die eindoverwinning helemaal verdiend. Fien kreeg de bakmicrobe mee van thuis (ze begon te bakken met haar moeder en haar peter is bakker), maar raakte helemaal verknocht aan de patisserie tijdens een bakkamp. En nu wil ze later zelf zo’n kampen organiseren, “zodat andere jongeren met bakambities weer van mij kunnen leren”, vertelde ze in een interview met Het Nieuwsblad na haar klinkende overwinning.

En wie na het derde seizoen van ‘Bake Off Junior’ graag nog wat meer bloem en bakschorten ziet op het scherm, kan komende zaterdag nog terecht op Play4 voor een moederdagspecial. Daarin zullen vier BV’s, bijgestaan door een “assistent”, hun beste bakkunsten bovenhalen voor de moeders in hun leven.

Jelle De Beule krijgt hulp van zijn zoon Flynn, Maureen Vanherberghen bakt samen met haar vriend Sieg De Doncker, Nora Gharib roept de hulp van haar zus Rayhana in en Nicolas Caeyers laat zich bijstaan door zijn vriend Viktor. Na het vertrek van de juniorbakkers uit de baktent hebben zij grote schoenen te vullen!

Bekijk de moederdagspecial van ‘Bake Off Junior’ op zaterdag 13 mei om 20u10 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top