Dit waren de hoogtepunten van april door de ogen van Pickx

Films | Time flies when you're having fun! Na weken vol regen en koude hopen we dat de aprilse girllen achter ons kunnen laten nu mei voor de deur staat. Maar eerst blikt Pickx nog even terug op de hoogtepunten van de voorbije maand. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tovenaar betovert iedereen in 'The Masked Singer'

Twaalf weken lang liet hij zijn magie los op Vlaanderen en op 29 april volgde de kers op de taart: Tovenaar werd uitgeroepen tot de grote winnaar van 'The Masked Singer'. Hij nam het in de finale op tegen Champignon en Raaf, twee andere supersterke kandidaten. Uiteindelijk wist Tovenaar te overtuigen met zijn magische stem én straffe performances. Het vermoeden van vele speurders werd bevestigd toen Aaron Blommaert van achter het masker verscheen. “De winnaar van het derde seizoen… als ik het uitspreek, kan ik het nog altijd niet geloven!”, aldus de jonge acteur.

Natuurlijk was hij niet de enige die ontmaskerd werd tijdens het spektakel, want ook de andere twee kandidaten moesten hun pak vaarwel zeggen. Raaf zong elke week de pannen van het dak in het pak met de gigantische, zware vleugels. Uiteindelijk bleek dat niemand minder dan hiphop-, r&b- en rapster Coely onder het kostuum schuilging. Dé verrassing in de finale kwam van Champignon. Uit de vrolijke spring-in-’t-veld verscheen niemand minder dan Miguel Wiels

Deze sterren schitteren in 'Barbie'

We wisten al langer dat er een film over een van de meest iconische speelgoedpoppen ooit in de maak was: 'Barbie'. In april kwamen we echter eindelijk meer te weten over het project, want Mattel deed uit de doeke welke acteurs (of zangeressen) een rol spelen in de prent die in juli van dit jaar uitkomt.

Margot Robbie en Ryan Gosling als respectievelijk Barbie en Ken, waren al bekend. Nu weten we ook dat Will Ferrell in de huid kruipt van de CEO van het speelgoedbedrijf dat Barbies en Ken-poppen produceert. Allan, oorspronkelijk in de markt gezet als 'Ken's Buddy', wordt gespeeld door Michael Cera. Popzangeres Dua Lipa zal een zeemeermin Barbie spelen. Issa Rae ('The Lovebirds') zal president Barbie spelen en Emma Mackey (‘Sex Education’) speelt de rol van dokter Barbie. 

'Harry Potter' komt terug

Goed nieuws voor alle Potterheads, want HBO en Warner Bros. hebben een tijdje geleden aangekondigd dat er werk wordt gemaakt van een gloednieuwe ‘Harry Potter’-serie. De twee Amerikaanse bedrijven wilden nog niet veel kwijt over de serie, maar verklapten wel al dat het project meerdere seizoenen zal lopen en er nieuwe schermgezichten aangetrokken zullen worden om Harry PotterHermelien Griffel en Ron Wemel te spelen. 

Vooral het feit dat er nieuwe acteurs aangesteld worden om Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel te spelen, deed bij heel wat fans het angstzweet uitbreken. De geruchtenmolen kwam dus kort na het nieuws over serie op gang. De Britse acteur Toby Woolf zou de nieuwe (jonge) Harry Potter spelen. Wat Hermelien Griffel betreft, lijkt de Britse actrice Bronte Carmichael in pole position te liggen. Ron Wemel zou volgens de geruchtenmolen gespeeld worden door de Britse acteur Joshua Pickering.

Ook 'Twilight' maakt een comeback

Na 'Harry Potter' is het de beurt aan de 'Twilight'-saga om te worden bewerkt tot een serie. Vijftien jaar na de eerste 'Twilight'-film keert het popcultuurfenomeen terug, heeft vakblad The Hollywood Reporter onlangs gemeld. Volgens ingewijden is Lionsgate Television nog maar pas begonnen aan de productie van de reeks en wil het productiebedrijf geen informatie vrijgeven. Wat wel zeker is, is dat auteur Stephenie Meyer opnieuw een stevige vinger in de pap zal hebben.

Lekker bingen met 'Beef'

Ook Netflix voorzag ons afeglopen maand weer van veel nieuw kijkvoer. 'Beef' is een mix van komedie en colère. De reeks herenigt Steven Yeun en Ali Wong als twee vreemden die een verwoestende persoonlijke oorlog uitvechten. Het is zowel verslavend als beklijvend om de vete vanop de eerste rij mee te maken.

Danny (Steven Yeun), een mislukte ondernemer, rijdt zijn parkeerplaats uit, maar ziet niet dat er een 
witte Mercedes achter hem rijdt. De eigenaar van de auto is zo woest dat hij toetert en zijn middelvinger uitsteekt, wat een achtervolging tussen de twee boze chauffeurs ontketent. Die achtervolging eindigt met wat materiële schade, zoals vernielde bloemperken. Pas achteraf komen we te weten dat de bestuurder Amy (Ali Wong) is, een rijke ondernemer gespecialiseerd in de verkoop van planten. De twee zijn totaal verschillende mensen, met totaal verschillende levens, die na dit incident een niet-aflatende wrok koesteren voor elkaar. 

Ontdek ‘Beef op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top