Een beer onder invloed en superhelden in de VOD-catalogus van mei

Films |

Ontdek weer heel wat nieuwe films in de Proximus VOD-catalogus. Van een beer onder invloed tot DC's superhelden. Je streamt het allemaal in mei.

Door MF

Deel dit nieuws

'Tár' vertelt het verhaal van topdirigente Lydia Tár (gespeeld door Cate Blanchett) en haar indrukwekkende carrière. Ze is een van de grootste componisten en staat als allereerste vrouw voor het groot Duits orkest. Daarnaast werkt ze ook nog eens aan haar memoires én zorgt ze voor haar gezin. Wanneer ze een liveopname van Gustav Mahler's Symfonie nr. 5 dirigeert, brokkelt haar façade af en komen haar geheimen naar boven. Cate Blanchett was zo indrukwekkend dat ze voor deze rol niet alleen een Oscarnominatie kreeg, maar ook een BAFTA en Golden Globe in ontvangst mocht nemen.

'Tár' is vanaf 17 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Shazam! Fury of the Gods

Volg de avonturen van DC's superheld Shazam (gespeeld door Zachary Levi) in 'Shazam! Fury of the Gods'. Billy Batson en de andere pleegkinderen zijn gezegend met de krachten van goden, maar hebben het moeilijk om tegelijk gewoon kind te zijn. En dat net wanneer de Dochters van Atlas naar de aarde komen om de gestolen magie terug te halen. De familie vecht voor hun superkrachten, hun wereld en hun levens. Maar komen ze er heelhuids uit?
'Shazam! Fury of the Gods' is vanaf 1 mei beschikbaar in de Premium Proximus VOD Premium catalogus.

Scream VI

Zet je schrap voor een nieuwe dosis horror en geschreeuw met 'Scream VI'. In dit vervolg laten de overlevenden van de Ghostfacemoorden de stad Woodsboro achter zich en starten ze aan een nieuw hoofdstuk. Met in de hoofdrol Jenna Ortega (van 'Wednesday'), Melissa Barrera, Jack Champion (ook gekend van 'Avatar') en Courtney Cox.

'Scream VI' is vanaf 25 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Cocaine Bear

'Cocaine Bear' is gebaseerd op een onwaarschijnlijk, waargebeurd verhaal. In 1985 verdween een hele lading cocaïne na een vliegtuigongeluk. Later blijkt dat die lading is opgegeten door een bruine beer. In deze zwarte komedie komen een groep agenten, criminelen, toeristen en tieners samen in een bos waar deze bloeddorstige beer op jacht is. En die is helemaal onder invloed van cocaïne ...

'Cocaine Bear' is vanaf 17 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ontdek ook 'Sniper. The White Raven', '65', 'Epic Tales' en 'Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur' in de Proximus VOD-catalogus via deze link.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top