Deze nevenpersonages hebben echt 'main character energy'

Films | In films en tv-series zorgen secundaire personages graag voor wat extra drama, om zich toch even de hoofdrol te voelen. Pickx vertelt je meer over de personages die telkens weer de show stelen als ze in beeld komen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Rachel Green - Friends

Rachel (Jennifer Anniston) is een van de zes hoofdpersonen in 'Friends', maar inititeel werd ze in de show geschreven als een nevenpersonage. Dat verandere echter snel toen bleek hoe ze de show stal elke keer ze in beeld kwam. Rachel is een goed voorbeeld van hoe bijrollen zoveel variatie en complexiteit kunnen toevoegen aan een verhaal, dat ze uiteindelijk uitgroeien tot volwaardige hoordrol. Ze is een sterke vrouw, wiens persoonlijkheid en zelfvertrouwen je ziet groeien doorheen de reeks.

Ontdek ‘Friends’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Cassie Howard - Euphoria

'Euphoria', de baanbrekende serie van HBO, richt zich op Rue (Zendaya), een tiener die worstelt van een drugsverslaving. Het tienerdrama toont hoe middelbare scholieren navigeren door complexe thema's als drugs, seksualiteit, identiteit en liefde. Een van deze personages is Cassie Howard (Sydney Sweeney). Hoewel Cassies verhaallijn in het eerste seizoen van 'Euphoria' op een zijspoor wordt gezet, neemt het tweede seizoen meer tijd om haar verhaal en innerlijke conflicten te vertellen. De kracht van haar personage wordt bijna ondergeschikt gemaakt aan het verhaal van Rue.

Ontdek 'Euphoria' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Eric Effiong - Sex Education

Dankzij de briljante prestatie van Ncuti Gatwa ontmantelt Eric het stereotype van de homoseksuele beste vriend, dat in moderne middelbare schooldrama's bijna altijd aanwezig is. Hoewel Otis (Asa Butterfield) het hoofdpersonage is in de Britse serie, steelt Eric moeiteloos de show met zijn vrolijkheid, extravagante kledingstijl en gevatte opmerkingen. 

Ontdek ‘Sex Education' op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Erica Sinclair - Stranger Things

In 'Stranger Things' verdient Erica's explosieve persoonlijkheid bijna een spin-off. Erica wordt gespeeld door actrice Priah Ferguson en is een slim, zelfverzekerd en humoristisch personage dat vaak in de problemen komt. Ze wordt lid van de vriendengroep en helpt hen in hun zoektocht om de krachten van het kwaad in hun stad te stoppen. Erica staat bekend om haar gevatheid, sarcastische humor en haar vermogen om het op te nemen tegen de andere personages, ook al is ze jonger dan de meesten van hen. Hoewel Erica eigenlijk niet veel schermtijd heeft in vergelijking met de andere Hawkins-kinderen, slaagt ze er elke keer dat ze verschijnt in om er haar moment van te maken!

Ontdek ‘Stranger Things’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Ron Weasley - Harry Potter

Ron is een van Harry Potters beste vrienden, maar hij doet vaak alsof hij de hoofdrol speelt. Hij neemt vaak beslissingen en onderneemt acties die tegen de plannen van Harry en Hermelien ingaan. Af en toe stelt hij zijn eigen belangen ook voor de missie van de groep. Maar dat kan niemand hem kwalijk nemen, want hij is in al zijn stunteligheid echt hilarisch en zelfs vertederend. Hij groeit uiteindelijk uit van een licht jaloers hulpje, tot een loyale en uiterst moedige beste vriend

Ontdek alle 'Harry Potter’-films op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top