Het nieuwe seizoen van 'Huizenjagers' vliegt er meteen in met de miljoenenweek

Films | Vanaf maandag 3 april is de jacht op huizen weer geopend. In een gloednieuw seizoen van 'Huizenjagers' gaan gepassioneerde makelaars opnieuw op zoek naar de perfecte woningen voor de deelnemers. De eerste week belooft alvast veel goeds, en vooral veel geld. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Huizenjagers' is terug van weggeweest. Dit nieuwe seizoen verloopt precies zoals alle vorige, wat wil zeggen dat we vanaf 3 april opnieuw van maandag tot en met donderdag het busje in kruipen met drie makelaars die op zoek gaan naar dé geschikte woning voor de koper van de dag. 

Dit jaar start het programma alvast met een knaller, want de makelaars vliegen er meteen in met de befaamde miljoenenweek. De naam zegt het al: gedurende vier dagen gaan we een kijkje nemen in huizen waar alleen de lucky few geld voor hebben. 

BV's

Sophie, Rob en Justine
zijn de makelaars die het nieuwe seizoen aftrappen en een van hen zal je vast herkennen. Je kon Justine namelijk al eens op televisie zien in 'The Sky is the Limit'. Ze was elf jaar lang dj bij 3Empress, maar door de uitbraak van het coronavirus kwam haar carrière als dj stil te liggen en belandde ze in vastgoed. Wat eerst bedoeld was als een tijdelijke carrièreswitch, groeide uiteindelijk uit tot een vaste nieuwe loopbaan. 

Justine is niet de enige BV in de eerste week van het nieuwe seizoen, want een van de kopers is niemand minder dan Paul De Grande uit 'Stukken van Mensen'. In de derde aflevering gaat hij op zoek naar een nieuw luxepand voor zichzelf en zijn uitgebreide antiekcollectie. Paul wil een huis dat klasse uitstraalt en voldoende plaats heeft voor zijn gigantische collectie. Daarvoor heeft hij maar liefst 2 miljoen euro over. 

Bekijk ‘Huizenjagers’ op vanaf maandag 3 april elke maandag tot donderdag om 20u op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top