Nieuwe dosis topfictie op Streamz in april

Series | Van een Nederlandse wraakserie met een Belgische rijzende ster tot het klapstuk van een gitzwarte komedie, Streamz voegt in april weer een paar niet te missen titels toe aan de catalogus. Pickx presenteert een greep uit het aanbod.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Déjà-Vu – Alles is Voorbestemd

Halim is een jonge advocaat met een eigen praktijk, een huis in volle verbouwing en de vriendin van zijn dromen, Eva. Maar wanneer de verbouwing niet opschiet, zijn zaak ten onder dreigt te gaan en hij niet genoeg aandacht heeft voor de noden van Eva, valt alles uit elkaar. Nadat Eva hem verlaat, heeft zijn leven geen zin meer. Maar dan ontdekt hij per toeval een manier om terug te keren in de tijd en een tweede kans te krijgen.

Déjà Vu – Alles is Voorbestemd’ is het tweede seizoen van de serie ‘Déjà Vu’. De hoofdrollen zijn voor Yassine Ouaich (‘Grond’) als Halim, Lauren Versnick (‘Studio Tarara’) als Eva, Vincent Van Sande (‘Glad Ijs’) als Halims partner en Nabil Mallat (‘Cool Abdoul’) als zijn broer. Dit tweede seizoen werd geschreven door Nore Maatala (‘Besmet’) en geregisseerd door Geoffrey Enthoven (‘Hasta La Vista’).

Ontdek ‘Déjà-Vu – Alles is Voorbestemd’ vanaf 7 april op Streamz via Pickx!

Sihame

De Nederlandse serie ‘Sihame’ volgt het gelijknamige 18-jarige meisje dat, nadat een expliciete video van haar en haar ex op het web belandt, uit is op wraak. In razendsnel tempo verspreidt de video zich onder haar klasgenoten, haar buurt en haar familie. Binnen de kortste keren wordt ze overstelpt door haatcomments en ranzige berichten. De onbevreesde Sihame is niet van plan om het daarbij te laten en geeft de jongens die haar dit aandeden op brute wijze lik op stuk.

De hoofdrolspeelster in deze serie, die eerst te zien was op de Nederlandse omroep, is de Belgische (maar in Nederland geboren) Ahlaam Teghadouini. Haar kan je kennen van rollen in ‘Grond’ en ‘Roomies’. Dit wraakverhaal komt uit de koker van Achmed Akkabi, die eerder ‘Mocro Maffia’ maakte, en is geregisseerd door Shamira Raphaëla en Lisette Donkersloot.

Ontdek ‘Sihame’ vanaf 12 april op Streamz via Pickx!

Love and Death

Love & Death’ is de nieuwste serie van de vermaarde David E. Kelley, die je zou moeten kennen van ‘Big Little Lies’ en ‘The Undoing’. Nicole Kidman, die in beide vorige series een hoofdrol speelde, treedt deze keer op als producent. In de hoofdrollen vinden we onder anderen Elizabeth Olsen (‘WandaVision’), Jesse Plemons (‘The Power of the Dog’) en Lily Rabe (‘The First Lady’) terug.

De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Candy Montgomery, een huisvrouw uit het Amerikaanse Wylie, Texas die ervan beschuldigd werd dat ze haar vriendin Betty Gore op gruwelijke wijze met en bijl vermoord had in 1980.

Ontdek ‘Love & Death’ vanaf 28 april op Streamz via Pickx!

Barry

Barry’ is het geesteskind van ‘Saturday Night Live’-alumnus Bill Hader. In de gitzwarte komedie volgen we de huurmoordenaar Barry (gespeeld door Hader) die maar al te graag zijn stiel zou opgeven, maar wiens verleden hem maar blijft achtervolgen. Terwijl hij zich noodgedwongen mengt in maffia-oorlogen in Los Angeles jaagt hij zijn echte droom na: acteur worden. Hij studeert onder de flamboyante Gene Cousineau (Henry Winkler) en ontmoet de getalenteerde Sally Reed (Sarah Goldberg), maar maakt hun levens ongewild alleen maar slechter.

In het klapstuk van ‘Barry’ is de gezochte huurmoordenaar gevat nadat Cousineau in het vorige seizoen zijn ware identiteit achterhaalde. Cousineau wordt onthaald als een held, maar Barry wil zijn nieuwe leven nog niet opgeven. Het laatste hoofdstuk belooft opnieuw explosief en zwartkomisch te worden.

Ontdek ‘Barry’ vanaf 17 april op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top