Bekijk 'Babylon' en andere filmparels in de VOD-catalogus!

Films | Een nieuwe maand betekent bij Proximus ook nieuwe filmfavorieten. Ontdek hier onze top 3 films in je Proximus VOD-catalogus!

Door MF

Deel dit nieuws

Babylon

In ‘Babylon’ is niets te extreem en is ambitie de drijfveer van extravagantie. In het Hollywood van de jaren 20 kan werkelijk alles. De film volgt de opkomst van heel wat personages, maar - na alle decadentie - helaas ook hun ondergang. De film is geregisseerd door Damien Chazelle, die onder andere bekend is van 'Whiplash' en 'La La Land'. De soundtrack van deze film gecomponeerd door Justin Hurwitz, die ook de muziek voor 'La La Land' maakte. Met grote sterren zoals Margot Robbie en Brad Pitt heeft deze must-see heel wat awards gewonnen. Hij werd ook genomineerd voor maar liefst 3 Oscars!

‘Babylon’ is vanaf 6 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

A Man Called Otto

In de dramatische komedie ‘A Man Called Otto’ wacht Otto (gespeeld door Tom Hanks) op zijn dood. Sinds zijn vrouw gestorven is, ziet Otto het leven niet meer zitten. Hij is ontslagen en loopt dan maar wat doelloos rond. Het leven van zijn buren volgen is zijn enige vorm van vermaak . Maar dat vinden de buren zelf maar niks. Tot er plots een nieuw gezin in de buurt komt wonen, dat zijn dagelijkse leven komen verstoren ...

‘A Man Called Otto’ is vanaf 28 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Good Luck to You, Leo Grande

Nancy (Emma Thompson) is een gepensioneerde lerares die op zoek is naar avontuur. En seks. Na jaren steeds te doen wat van haar verwacht werd, is het nu de tijd voor Nancy om zelf te ontdekken wat ze wil. Van alles dat het leven haar kon geven, ontbreekt er nog één ding: een orgasme. Daarvoor huurt ze sekswerker Leo Grande in. Ze ontmoeten elkaar in een hotelkamer. Wat daarna gebeurt, dat beleef je samen met Nancy. Deze heerlijke film normaliseert het ontdekken van je lichaam, wat resulteerde in maar liefst 8 awards! De film is geregisseerd door Sophie Hyde, bekend van 'The Hunting'. Meer over die reeks lees je hier.


‘Good Luck to Leo Grande’ is vanaf 12 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Ontdek al je favoriete films en series in de Proximus VOD-catalogus hier!

Ontdek ook volgende films in onze VOD catalogus

  • Oeps! Kids overboord – vanaf 1 april
  • Marcel the Shell with Shoes On – vanaf 2 april
  • Mummies – vanaf 10 april
  • Boiling Point (The Chef) – vanaf 12 april
  • EO – vanaf 13 april
  • Knock at the Cabin – vanaf 19 april

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top