'An evening with Patrick Hamilton & Friends’: een speciaal verjaardagsfeest voor een topproducer

Muziek | Vanavond kan je in Concertgebouw Brugge terecht voor een heel bijzonder verjaardagsfeest. Patrick Hamilton wordt 60 en trommelt al zijn muzikale vrienden op om die mijlpaal samen te vieren. Pickx vertelt je meer. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Twee dagen geleden mocht een van Vlaanderens beste producers 60 kaarsjes uitblazen. De West-Vlaamse Patrick Hamilton wordt internationaal gelauwerd voor zijn muziek en trekt daarom met zijn muzikale vrienden naar Brugge om van zijn verjaardag een spetterend feest te maken. 

Als producer, arrangeur, componist, songwriter en muzikant draait de veelzijdige Patrick Hamilton al jaren mee op nationaal en internationaal niveau. Zo heeft Katherine Jenkins, die uitgeroepen werd tot ‘de best verkopende klassieke artieste van de afgelopen 25 jaar’, onder leiding van Patrick met maar liefst vier albums de top van de muzieklijsten gehaald in het Verenigd Koninkrijk. Maar naast haar werkte hij nog met een heleboel artiesten samen over de hele wereld, waardoor hij mensen genoeg heeft om samen met hem zijn 'nieuwe voordeur' te vieren. 

The Friends

Tijdens ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’ zal Hamilton, samen met 20 topmuzikanten, 18 gevarieerde gastartiesten begeleiden waarmee hij de voorbije jaren samenwerkte.

Hilde De Baerdemaeker en Evi Hanssen nemen de presentatie van de avond in handen en onder anderen Ingeborg, Raf Van Brussel, Udo, Willy Sommers en Tom Van Landuyt zijn van de partij. Katherine Jenkins is er met een videoboodschap en ook een paar andere internationale gasten spelen de pannen van het dak. Een verjaardagsfeest om 'u' tegen te zeggen!

Meer info en tickets vind je hier

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top