Ward Kerremans speelt de hoofdrol in ‘Noise’, het nieuwste Belgische prestigeproject op Netflix

Films |

Het regent de laatste jaren Belgische producties op Netflix. Na een eerste Netflix Orgininal van eigen bodem (‘Into The Night’) en een kerstfilm (‘De Familie Claus’) kunnen we met ‘Noise’ nu ook genieten van een nieuwe Belgisch-Nederlandse Netflixthriller. In de hoofdrol schittert de Vlaamse acteur en voormalig Ketnet-gezicht Ward kerremans.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na een aantal verschijningen op de Vlaamse tv, onder meer als presentator van het Ketnet-spelprogramma ‘Kwiskwat’ en rollen in VTM-series als ‘Familie’, ‘Glad IJs’ en ‘Billie vs Benjamin’, wist Ward Kerremans een prestigieuze rol te scoren in deze groots opgezette Netflixproductie. De Vlaamse acteur speelt de hoofdrol in de nieuwe psychologische thriller ‘Noise’, een productie onder leiding van de Belgische regisseur Steffen Geypens.

In ‘Noise’ zien we hoe Matt (gespeeld door Kerremans), een influencer die pas vader is geworden, met zijn gezin intrekt in zijn ouderlijke thuis. Daar treft hij niet alleen maar jeugdherinneringen aan, maar ontdekt hij ook een goed bewaard familiegeheim. Wanneer hij meer te weten wil komen over het rijke verleden van zijn familie, stuit hij op een onverwacht verband tussen een vreselijk incident in een fabriek waar zijn grootvader bij betrokken zou zijn geweest. De schokkende ontdekking zet het leven van Matt op zijn kop, en dwingt hem ertoe dieper te graven om erachter te komen wat er zich zo lang geleden precies heeft afgespeeld… en waarom het door de familie geheim is gehouden. Matts vrouw Liv begint zich zorgen te maken over haar echtgenoot en probeert er alles aan te doen om hem niet te verliezen.

Matts echtgenote, Liv, wordt gespeeld door de Nederlandse Sallie Harmsen. Verder zien we ook Johan Leysen, Jesse Mensah, Jennifer Heylen en Lize Feryn opduiken in de cast van deze beklijvende psychologische thriller.

Ontdek ‘Noise’ vanaf vrijdag 17 maart op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top